ISSN 2457 - 3973

Intrările în județul Neamț vor fi reconstruite cu 8 milioane lei

Consilierii județeni ai PNL Neamț au respins în ședința legislativului propunerea făcută de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, de reconstruire a porților de intrare în județ.

Liberalii nu contestă faptul că intrările în județ trebuie refăcute, ci suma propusă: peste 8 milioane lei. Și, în plus, consilierii PNL cred că banii propuși la acest proiect ar putea fi folosiți în alte scopuri, cum ar fi construirea unor blocuri ANL sau la școlile care au grupuri sanitare în afara unității.

Acestea au fost motivele pentru care, la proiectul inițiat de social-democratul Ionel Arsene, consilierii județeni ai PNL Neamț s-au abținut. Iar cum abținerea înseamnă vot împotrivă, proiectul a fost, de facto, respins de liberali.

”În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Județean Neamt, pe ordinea de zi am avut un proiect destul de costisitor pentru bugetul județului și anume ,,Portile Neamțului ‘’ în valoare de 8.054.337 lei noi, sumă exagerat de mare din punctul consilierilor județeni PNL care sau abținut de la vot (vot împotriva). Colegii noștri de la PMP, ALDE și PSD au votat pentru. Din punctul nostru de vedere, al consilierilor județeni PNL, suma de 8.054.337 lei putea fi alocată unor școli care au încă grupul sanitar în curte. Sau cred că suma ar ajunge pentru construirea a 3 blocuri ANL. Vă rog pe dumneavoastră, cetățenii județului, să vă dați cu părerea”, a declarat Mihaela Elena Isciuc, consilier județean al PNL Neamț.

Chiar dacă PNL Neamț a votat împotrivă (prin abținere), proiectul a fost aprobat prin majoritatea PSD-ALDE-PMP.

Articolul anterior

Tragedie!!! Tânăr din Piatra-Neamț, mort în accident în Italia!

Articolul următor

Crăpături în clădirea unei grădinițe construită pe PNDL la Borlești

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *