NewsAllert :

  • 20 februarie 2024

ISSN 2457 - 3973

Întrerupere temporară furnizare apă pe B-dul Traian din Piatra-Neamţ

Având în vedere efectuarea unei lucrări de cuplare în conducta magistrală a apei potabile, realizată de către SC MOLDOCOR SA în calitate de executat și beneficiar Primăria Municipiului Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 12.02.2024, în intervalul orar 10.00-22.30 pe strada Bulevardul Traian din Municipiul Piatra Neamț.

Furnizarea apei potabile va fi reluată în data de 12.02.2024, în jurul orei 22.30, urmând ca în funcție de consum și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă, până cel târziu la orele 24.00.

Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire.


Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

Articolul anterior

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în zonele Huci, Moara Veche și Fundoaia din comuna Ruginoasa

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Titu Maiorescu, Burebista şi Piaţa Petrodava din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *