ISSN 2457 - 3973

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Mihai Eminescu, Rodnei, Lt. Drăghiescu și Piața Mihail Kogălniceanu din Piatra-Neamţ

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 13.09.2023, intre orele 10.00-18.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Mihai Eminescu (de la Muzeul de Istorie, până la intersecție cu Bulevardul 9 Mai), Rodnei, Lt. Drăghiescu și Piața Mihail Kogălniceanu.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Articolul anterior

Bărbatul de 40 ani care a murit pe terenul de sport era poliţist în cadrul IPJ Neamţ

Articolul următor

Apă cu presiune redusă până la sistare în zonele Ciorăni și Cărbunărița din comuna Ruginoasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *