ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene acuză: Sunt oameni ”interesați” de ștrand, telegondolă și alte bunuri!

 

Iminentul faliment al societății Perla Invest, din cauza datoriilor foarte mari către stat și terțe persoane juridice, a atras atenția și oamenilor politici. Ionel Arsene, președintele PSD Neamț susține că are informații potrivit cărora, activele cele mai importante ale societății Perla Invest ar urma să ajungă, cu dedicație, la anumiți întreprinzători. Arsene a lăsat să se înțeleagă că știe de la primarul interimar Dragoș Chitic toate aceste informații ”dinainte de a începe să nu mai fim în relații bune”.

”Ce se va întâmpla cu Perla Invest? Știm că se încearcă darea în concesiune, folosință, vânzarea patrimoniului către unii din oamenii interesați de acestea. Și instituțiile statului monitoriează, ele știu și nu trebuie să le sesizeu eu. Am avut o discuție întâmplătoare cu Dragoș Chitic înainte să începem să nu mai fim în relații foarte bune L-am întrebat ce se va întâmpla și au fost răspunsuri interesante. Dacă voi fi întrebat de instituțiile statului, voi răspunde. Nu te poți juca cu avuția pietrenilor, trebuie să rămână în proprietatea Primăriei și cetățenii să beneficieze de aceste locații. Te trezești că ia ștrandul o societate și pune niște taxe de zici că ești la Monaco. Sau că în parc se fac nu știu ce blocuri”, a acuzat, duminică, președintele PSD Neamț.

”Îi îndemn să se uite la televizor. Dacă nu au le cumpăr eu din leafa mea de parlamentar un televizor”, a declarat, cu trimitere la aglomerația de la DNA, Ionel Arsene.

Societatea Perla Invest se află într-o situație deloc plăcută datorită creditului de 10 milioane de lei luat pentru telegondolă pe care nu îl poate achita. Din acest motiv, Primăria ar putea prelua datoria de la Perla, concomitent cu activele societății: ștrand, parc zoo, telegondolă, teleschi, hotelul din vârful muntelui Cozla. Aceste obiective vor fi scoase la licitație pentru administrarea lor, licitație la care se pot înscrie toate societățile private sau ale consiliului local care nu au datorii către stat. Ceea ce nu este cazul societății Perla Invest!

Articolul anterior

Arde fabrica de peleți din Gherăieşti

Articolul următor

Conducerea PSD are grija generalului Stan! L-a schimbat de la PSD Roman ca să se pregătească de concurs!

9 Commentarii

 • Deci …deschiderea strandului …dupa oficilitati …este 1 iunie ..dar taxa de intrare se plateste din 31.05 .. .platesti sa vezi copii care se bat pe cinci leagane si banci rupte …ooo multumim cui trebuie !! Si ..nu stiam apropo ca poti calari un ponei de la hipodrom si ti se cere de la obraz 10 lei ..dupa ce se da copilul jos..normal….. Taxa despre care nu scrie nicaieri …si pentru care logic ca nu primesti bon fiscal! Si eu …care…ca un cetatean care plateste ca prostul la stat ma uitam dupa casa de marcat !! Deci …multumim celor care te fac sa simti la Strandul Tineretului Piatra Neamt ..ca un ” manelist ” care arunca cu bani „fara numar ” inca de cand intra in incinta strandului de pe podul care iti da senzatii tari la calcatul pe scanduri deplasate ! Mistooo…multumim pentru aceste senzatii tari ! Frumoasa deschidere !

  • Vom trimite sesizarea d-voastra catre primarul Dragos Chitic si managerul Perla Invest, Catalin Goldan.

 • Stimata doamna , taxarea în ștrand începe de la 1 mai de obicei , în acest an taxarea a început pe 31 mai , iar tariful este de numai 1 leu ! Bâlciul De La Punte Nu Are Legătură Cu Administrația Ștrandului ..Baza Hipica Este O entitate sportiva , separata de administrația ștrandului ..în Ștrandul Tineretului nu găsiți bănci rupte și sunt locuri publice de joaca bine întreținute și locuri de joaca contra cost ..chiar destul de multe ..sunt foarte multe activități pt copii dar și ot adulți ..oe tu orice neclaritate va rugam sa adresați mail pe [email protected] sau direct la sediul societății Perla Invest și lucrurile vor fi lămurite ! Mulțumesc

 • Orice problema are rezolvare , doamna ! Prin comunicare ! Nu este rea intenție și chiar dorim sa adăugăm valoare ștrandului și orașului în general ! Ne pare rău că ați avut neplăceri astăzi , a fost doar o conjunctura ! Ne cerem scuze !

 • STRANDUL ESTE O RUSINE, IMPARTIT CU GARDURI SI FEL DE FEL INTERZICERI, LA PISCINE, LA TERENURI DE SPORT, NU ESTE UN LOC DE RECREERE, E UN LOC DE AFACERI.

 • Buna ziua! Am fost in strand, ieri, si am constatat ca nu a fost deloc pregatit pentru deschidere. In apropiere de pasarela si pe langa Tequila, mai arata cumva, dar in spatele patinoarului, este jale. O rampa de pe pista pentru skate-uri, role a inceput sa se imprastie, bancile sunt rupte, lipsesc scanduri din constructia toboganelor si multe altele. Intelegi ca a fost iarna, ca oamenii sunt oameni … Dar tu, gospodar care trebuie sa ai grija de acest obiectiv, nu puteai sa repari toate stricaciunile? Neglijenta, pentru ca nu este vorba despre bani in aceasta situatie, asa se cheama. Si atunci de ce sa iei un leu la intrare? Pentru nimic?

  • Poate domnul Catalin Goldan vede sesizarea d-voastra si va raspunde promt, textual si mai ales faptic! Va multumim!

 • Se stie prea bine ca tot ce este de stat se pirateaza,se capuseaza si se duce la faliment iar noi contribuabilii vom plati datoriile.”Politicienii” nostri se bat cu caramida in piept ca nu mai pot de dragul averii publice si de dragul nostru.Adevarul este altul,vor sa ramina cit de mult la stat sa aiba ce imparti si capusa cit sunt „la ciolan” Trebuie vindut tot la privat,pe un pret real,iar cu banii obtinuti sa se faca alte investitii utile comunitatii care sa se vinda si ele.Privatul daca cumpara nu le ia sa le duca in alta parte,le gospodareste sa scoata un profit pentru el si sa plateasca taxe si impozite comunitatii,eventualele pagube sint ale lui nu ale comunitatii,iar preturile,taxele vor trebui sa poata fi platite de noi ca altfel nu incaseaza nimic

  • Sustin cu tarie punctul d-voastra de vedere!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular