ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Dincolo de jigniri, moţiunea de cenzură nu a criticat actul de guvernare

Moţiunea PNL nu a adus critici actului de guvernare ci doar jigniri, a declarat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, într-un comunicat de presã remis imediat după ce moţiunea de cenzură a liberalilor nu a întrunit majoritatea voturilor.
Parlamentarul social-democrat a adãugat cã textul moţiunii a fost precar şi denotã lipsa de seriozitate cu care PNL a tratat moţiunea de cenzurã.
”Nu pot sã nu remarc un lucru – precaritatea textului moţiunii: formularea unui asemenea document în 3 pagini aratã lipsa de seriozitate cu care PNL trateazã acest instrument aflat la dispoziţia opoziţiei, dar şi Parlamentul României. Dincolo de jigniri nu am observat critici la adresa actului de guvernare. Astãzi s-a vãzut cu adevãrat susţinerea de care se bucurã noul PNL. Ea a fost vizibilã nu doar în Parlament, ci şi în stradã, acolo unde nu au fost capabili sã îşi mobilizeze proprii lor simpatizanţi. Sper ca cei din noul PNL sã înţeleagã un lucru extrem de important pentru România şi pentru democraţia de la noi din ţarã – în Parlament trebuie sã se facã politicã, nu justiţie”, a declarat deputatul PSD Ionel Arsene.
Liderul PSD Neamţ a mai spus cã, în acest moment, nu existã o alternativã realã la actuala guvernare.
”În mod cert ea nu poate veni din partea PNL, un partid mânat de propriul interes şi nimic altceva. Încã un lucru aş vrea sã îl reamintesc celor din noul şi marele PNL: când PNL şi PSD au format USL, au declarat cã nu vor face nicio alianţã cu PDL. Iatã, cã PNL s-a ”ţinut”, încã o datã, de cuvânt”, a declarat preşedintele PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene.
Moţiunea de cenzurã ”Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, iniţiatã de liberali, a fost respinsã, marţi, în şedinţa de plen a Parlamentului cu 207 voturi ”pentru” şi 8 „împotrivã”.

Articolul anterior

Noi descinderi la gateriştii de pe Valea Muntelui

Articolul următor

Zdrogheală până la capăt! PSD schimbă liberalii din conducerea deconcentratelor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular