NewsAllert :

  • 5 februarie 2023

ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Greva parlamentară a PNL, un joc politic josnic!

Greva parlamentară a PNL este un joc politic josnis, a declarat, luni, într-un comunicat de presă, deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.
Parlamentarul susţine că PNL pune în scenă cel mai ieftin joc politic iar greva parlamentară nu este altceva decât o acţiune care vrea să ducă în derizoiu activitatea parlamentară.
”PNL acţionează haotic, punând atât Parlamentul, cât şi pe ei, în situaţii penibile. Însă, aşa cum ne-au obişnuit, cei din PNL fac ceea ce ştiu mai bine, adică fug de responsabilitate. PNL, prin membrii săi în Comisia Electorală, s-a dovedit un partid incapabil de a duce la bun sfârşit proiectul privind Codul Electoral. Acum, după ce au renunţat la responsabilitatea de a conduce Comisia de Cod Electoral, cei din PNL încep un joc politic josnic, în speranţa că vor câştiga o brumă de capital electoral”, a declarat deputatul Ionel Arsene.
Liderul PSD Neamţ susţine că greva japoneză a PNL scoate în evidenţă lipsa unei viziuni politice a liberalilor.
”La acest moment, PNL nu ştie decât să acuze în privinţa problemelor de la Comisia de Cod Electoral, ei uitând că au deţinut preşedinţia acesteia şi că, în toate aceste luni nu au căutat soluţii, ci doar scuze pentru incapacitatea de a-şi face treaba cum trebuie. Pentru PNL, capitalul de imagine este mult mai important decât o discuţie serioasă cu partidele parlamentare”, a adăugat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Articolul anterior

Tânără de 18 ani din Roznov, violată pe câmp de ”prietenii” de pahar

Articolul următor

E groasă rău la Tîrgu Neamţ! Se ia apa o zi întreagă în tot oraşul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *