ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Guvernarea PSD a dat bani primăriilor nemţene indiferent de culoarea politică

Judeţul Neamţ a fost unul dintre principalii beneficiari ai fondurilor venite din partea Guvernului PSD, a declarat, joi, într-un comunicat de presă, deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.
”Cea mai recentă rectificare bugetară pe care Guvernul Ponta a realizat-o este o dovadă pentru acest lucru. Primăriile nemţene au primit o alocare de fonduri de 125 milioane de euro pentru proiectele aflate deja în derulare, sumă mult mai mare decât cele primite de alte judeţe. Aceşti bani sunt necesari pentru   dezvoltarea judeţului nostru şi reprezintă doar o parte din finanţarea pe care guvernarea PSD a alocat-o judeţului”, a declarat liderul PSD Neamţ.
Banii proveniţi de la Guvern vor putea fi investiţi în proiecte de infrastructură, pentru alimentare cu apă, dezvoltarea reţelei de canalizare dar şi pentru modernizarea dispensarelor din localităţi şi reabilitarea şcolilor.
”Un lucru care trebuie subliniat este acela că banii au fost distribuiţi indiferent de culoarea politică a primarilor. PSD şi guvernul pe care l-a susţinut au fost interesaţi de binele cetăţenilor şi de dezvoltarea comunităţilor locale”, a mai apreciat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Articolul anterior

PNL Piatra Neamț a donat 2.000 de cărți Bibliotecii ”G.T. Kirileanu”

Articolul următor

Adrian Rugină, cetăţean de onoare post-mortem al municipiului Piatra Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular