ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene, ironizat de Viorica Dăncilă în ședința PSD (presă centrală)

Un schimb de replici între președintele PSD, prim-ministrul Viorica Dăncilă și președintele filialei PSD Neamț, Ionel Arsene, arată modul în care liderul organizației nemțene este tratat în cadrul ședințelor de partid.
La Comitetul Executiv de luni, Viorica Dăncilă a reproșat colegilor că nu a fost sprijinită de partid în cazul de la Caracal, fiind lăsată singură.
Conform presei centrale, care citează surse din interiorul CEx, Viorica Dăncilă ar fi spus «Am dormit două ore pe noapte de vineri încoace. Nimeni nu a sărit să apere Guvernul sau patidul. Se creează un val de emoţie exact ca la Colectiv, când am pierdut guvernarea. Urmează şi 10 august, când sunt anunţate iarăşi mari proteste».
Între cei care a încerca să ia cuvântul ar fi fost și Ionel Arsene, catalogat de adevarul.ro ca ”unul dintre locotenenţii lui Liviu Dragnea, care încearcă să se lipească de tabără Dăncilă”.
Ionel Arsene ar fi spus: ”Noi am fi ieşit public, dar aţi spus pe Facebook să nu politizăm subiectul“. 
Replica Vioricăi Dăncilă a fost ironică și tăioasă: ”Politizarea era pentru Opoziţie, pentru Barna şi Iohannis. Nu am ştiut că sunteţi aşa disciplinaţi”.
Postările populiste din ultimele zile de pe pagina de facebook a presedintelui PSD Neamț confirmă dialogul de mai sus.
Nici un cuvânt despre tragedia de la Caracal. Nici măcar unul de compasiune față de familiile celor două fete ucise. Nimic.

Articolul anterior

Formații artistice din Japonia, Columbia sau Armenia vor urca pe scena Festivalului Internațional de Folclor ”Ceahlăul”

Articolul următor

Noi controale la IPJ Neamț ca ”mulțumire” că au fost stârpite clanurile mafiote din județ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *