ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene (președinte PSD Neamț): Noul Cod ‪‎Fiscal nu va fi nici al majorităţii, nici al opoziţiei, ci va fi un cod al României

„Mă bucur că, după negocieri și dezbateri, am reușit să ajungem la un consens asupra Codului Fiscal. Votul dat astăzi de către Camera Deputaților propune Președintelui pentru promulgare o formă sustenabilă și modernă a noului Cod Fiscal. Consensul la care au ajuns partidele politice în privința Codului Fiscal reprezintă o dovadă de maturitate și responsabilitate politică din partea reprezentanților cetățenilor în Parlamentul României.

Sper că a înțeles toată lumea faptul că acest Cod ‪‎Fiscal nu va fi nici al majorităţii, nici al opoziţiei, ci va fi un cod al României şi al mediului de afaceri şi al românilor care vor beneficia cu toţii de pe urma lui.

Codul Fiscal este cea mai bună şi sigură cale de a duce rezultatele economice în buzunarul românilor. Noua formă a Codului Fiscal va veni în sprijinul tuturor românilor.

Parlamentul și-a făcut datoria și a retrimis Președintelui o formă îmbunătățită a Codului Fiscal. Îmi exprim speranța că și Președintele Iohannis va promulga cât mai repede forma pe care Parlamentul a votat-o”.

Articolul anterior

Părintele Iustin Pârvu (interviu 2012): ”Se urmărește un război împotriva statelor ortodoxe!”

Articolul următor

ZILELE ORAȘULUI TÎRGU NEAMȚ, 4-6 SEPTEMBRIE 2015

Un comentariu

  • la cat te pricepi tu este clar ca acest cod va aduce bani in buzunarela romanilor care fac parte din sistem si au venituri nesimtite si salarii la fel .pentru omul de rand este o mare cacialma iar din 2016 vom plati si mai mult pentru a hrani guzganii rozalii.taxele si impozitele vor fi mai mari si orice analfabet de primar le poate mari de 5-15 ori.majoritatea dintre votanti habar nu au ce au votat totul a fost un aranjament politic.acum cand clasa politica este urata de locuitorii acestei tari vine dragnea si pacalicii lui si o sforie cu marea unitate .FACEM ORICE NUMAI SA RAMANEM IN PARLAMENT SI CAND SE POATE LA PUTERE.este o capcana pentru celalale formatiuni politice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular