ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene promovează la Bruxelles interesele firmelor din domeniul textil

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, va participa saptamâna viitoare la conferința organizată de Comisia Europeană pe tema dezvoltării industriei textile europene. În cadrul acestei întâlniri la nivel European, președintele Arsene va promova interesele firmelor din domeniul textil din județul nostru și din regiunea de dezvoltare Nord – Est.

În vederea identificării principalelor puncte de interes, a problemelor cu care se confruntă reprezentanții acestui domeniu, președintele Consiliului Județean a avut astăzi o discuție cu conducerea Astrico Nord-Est, cluster pe domeniul textil, care reunește peste 20 de membri din regiunea de dezvoltare Nord Est cat și cu conducerea Rifil S.A., principalul membru al clusterului.

„Întâlnirea de azi a vizat punctele pe care le voi prezenta la Bruxelles și modalitățile în care autoritățile locale pot veni în sprijinul întreprinzătorilor din domeniu. În calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Neamț mă voi implica pentru a susține dezvoltarea sectorului privat în județul nostru, deoarece ei contribuie direct la creșterea economică a comunităților nemțene și a bunăstării nemțenilor”, a declarat, într-un comunicat de presă, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Conferința va avea loc pe data de 14 octombrie.

Read Previous

Sezon plin pentru salvamontiștii nemțeni! Peste 45.000 turiști au venit pe Ceahlău și în zona masivului în această vară!

Read Next

Uite cum arată cea mai sexy bunică din lume! Ce dietă ține femeia în vârstă de 60 ani!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *