ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Vouchere de vacanță pentru toți românii care muncesc

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a declarat, luni, că social-democraţii susţin acordarea de vouchere de vacanţă pentru toţi angajaţii, fie că sunt din sistemul public, fie că lucrează în privat.
“Este o modalitate sigură de a salva turismul românesc, fapt dovedit în ultimii ani, când beneficiarii acestor tichete au susținut industria ospitalieră! Plecând de la precedent, PSD susține acordarea voucherelor de vacanță tuturor angajaților, fie ei din sistemul de stat sau din cel privat”, a declarat liderul PSD Neamţ.
Arsene a acuzat actuala guvernare că a eliminat voucherele din sistemul public deşi era o măsură care sprijinea atât angajaţii cât şi mediul de afaceri din HORECA.
“Liberalii, care de când sunt la putere au luat doar măsuri anti-românești, trebuie să înțeleagă că această propunere pe care PSD dorește să o implementeze ar aduce beneficii pe toate planurile, iar operatorii din turism ar primi o mână de ajutor după această perioadă extrem de grea. Din nefericire, nu sunt capabili să înțeleagă implicațiile economice. Turismul s-a dezvoltat după ce PSD a introdus voucherele de vacanță, iar românii au călătorit mai mult în țara lor. Nu e de neglijat nici faptul că statul ar primi bani la buget, iar salariații cu venituri mici și-ar putea permite un concediu. După cum ne-au obișnuit, liberalii își bat joc de toate măsurile bune și au eliminat inclusiv aceste tichete, pe care nu vor să le reintroducă. Liberalilor, există oameni în țara asta care nu stau cu batista la buzunarul de la piept și cu trabucul în gură! Muncesc din greu și trebuie sprijiniți să se poată bucura de o viață mai bună! Merită!”, a mai spus preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL): 9 mai, un moment cu triplă semnificaţie pentru trecutul şi viitorul României

Articolul următor

Toţi locuitorii municipiului Roman rămân MIERCURI, 12 mai, fără apă la robinete

2 Commentarii

 • Niște vouchere pentru reparat mașinile făcute praf pe drumurile și mai praf ale Neamțului nu s-ar putea?
  DN15 spre coada lacului e un puzzle de zone asfaltate, poduri vai mama lor și zone post-bombardament. Axialul a stat închis vreo 6 luni, dacă luăm în calcul și luna în curs.
  Să achiziționeze vreun băiat deștept o catapultă și poate se rezolvă și problema asta.
  În rest, un hai sictir întregii clase politice!

 • Eu… dacă nu supăr stăpânirea, aș vrea să am salariul atât cât merit și cât muncesc…
  Voi…da fără să vă supărați domn Președinte, ar trebui să vă preocupați de dezvoltarea județului, de drumuri, de școli, de spitale, de locuri de muncă…
  Și eu… domn Președinte, am eu grijă să merg singur în vacanță, nu trebuie să mă ‘cumpărați’ .

  Puneți osul la treabă , bandiților … și lăsați gargara politică.
  Nu ne mai vindeți gogoși.
  Cu spitalul de la Lețcani ce se mai aude? Ha?
  Terminați cu prostiile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *