NewsAllert :

Trei victime în accidentul de la Chintinici – Roznov, cu vârste între 19 și 27 ani! Accidentul – produs de o tânără!

Date noi despre accidentul de la Chintinici-Roznov! Sunt 2 victime!

Grav accident rutier la Chintinici-Roznov, joi seara. (foto-galerie)

A murit un fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” Piatra-Neamț

Primăria Piatra-Neamț primește 4 hectare pentru construirea unui Spital Municipal

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Măsurile corecte luate de Guvernul PNL au dus la rezultate în avantajul românilor!”

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Profu’ de sex din Piatra-Neamț are DOSAR PENAL! Polițiștii s-au autosesizat! (iată mesajele indecente)

Revolta părinților de la Liceul de Arte ”Victor Brauner”: ”Conducerea ISJ Neamț desființează nejustificat o clasă a IX-a!”

Primarul Andrei Carabelea s-a vaccinat împotriva COVID-19

Tragedie în Neamț! Un bebeluș de 5 luni a murit într-un incendiu! Frații săi au fost salvați de mamă!

O petrecere de botez cu … 8 persoane, întreruptă de polițiștii din Neamț. Amenzi în valoare de 11.000 lei!

Situația în fiecare localitate din Neamț cu infectările, vindecările și decesele din cauza COVID-19 (luni, 18 ianuarie)

  • 22 ianuarie 2021

ISSN 2457 - 3973

Iulian Bulai, deputatul tău, iubitor de oameni ­– și de Moldova

Iulian Bulai e, din 2016, deputatul USR de Neamț. Singurul, deocamdată. De la tribuna Parlamentului, vocea lui s-a auzit cerând autostradă pentru Moldova, în numele moldovenilor și a societății civile. Autostrada pentru Moldova a ajuns, astfel, pe agenda politică și guvernamentală.

În Camera Deputaților, Iulian a luptat pentru dreptul la o familie al copiilor abandonați, a făcut proiecte legislative de desființare a sinecurilor, a militat pentru transparentizarea și depolitizarea Consiliului Național al Audiovizualului, a Radioului și Televiziunii publice, și pentru o cultură deschisă, pentru cetățeni. Este membru în Comisia de Cultură și cea de Afaceri Europene și face parte din delegația Parlamentului la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

Iulian a făcut parte din echipa USR care a ținut piept abuzurilor PSD, în numele unei Românii fără hoție.

Când nu era în Parlament, în comisii sau la APCE, Iulian a lucrat alături de o echipă mare de oameni ca să pună bazele unui muzeu privat, Muzeul Colectivizării din România, la Tămășeni, Neamț, primul de acest fel din toată țara. De mai bine de un an, e vicepreședinte USR, timp în care Neamțul a devenit una dintre cele mai performante filiale USRPLUS din țară.

Iulian își dorește, într-un nou mandat, o echipă puternică din partea USRPLUS Neamț, care, ca parte a majorității parlamentare și a puterii executive, să asigure Neamțului accesul la investiții vitale pentru dezvoltare, orientarea unei părți semnificative din fondurile de coeziune către Moldova și conectarea județului la restul țării și la Europa, prin autostrăzi.

Cum, timp de patru ani, a fost singurul reprezentant al USR în Comisia de Cultură a Camerei Deputaților, își dorește să continui proiectele legate de acest sector, pe linie legislativă și executivă, odată ce USRPLUS va fi la guvernare: pe de o parte, o reformă sistemică, centrată pe beneficiile civice și educaționale ale culturii, care să includă cultura în sistemul de învățământ și să pătrundă masiv în zonele fără acces, până acum, la actul cultural (județul Neamț e una dintre acestea), pe de altă parte, asumarea de către Statul român a unei politici memoriale legate de trecutul comunist.

Iulian își va continua proiectele începute – și nu va mai fi singur. Va avea alături o echipă pentru Moldova.

Nemțenii ne-au dat votul pe 27 septembrie. Avem încredere că o vor face și pe 6 decembrie. Cu mască și distanțare socială la secțiile de vot.

Articolul anterior

PNL: În  județul Neamț se vor face investiții serioase pentru dezvoltarea rețelelor de infrastructură

Articolul următor

Grav accident rutier la Răucești! Coliziune între un autoturism și un TIR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *