ISSN 2457 - 3973

Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Moldova are nevoie, în primul rând, de autostrăzi și spitale!”

Moldova are nevoie, în primul rând, de autostrăzi și spitale- consideră președintele filialei USRPLUS Neamț, deputatul Iulian Bulai.
Parlamentarul a subliniat că toți candidații USRPLUS pentru alegerile parlamentare își asumă o serie de proiecte de investiții pentru județele din regiunea de nord-est.
”Moldova are nevoie, după 30 de ani de uitare, în primul și-n primul rând de autostrăzi care s-o conecteze la circuitele economice ale Europei. Moldova are, însă, nevoie și de construcția de spitale regionale, de investiții în rețeaua feroviară, de o infrastructură de mediu și energetică pentru tranziția la un viitor verde. Candidații USRPLUS pentru Parlamentul României, și aleșii locali, din regiunea Moldovei își asumă lupta, politică, legislativă și de atragere de finanțări, pentru ca 25% din fondurile destinate infrastructurii majore în România să fie destinate Moldovei și dezvoltării ei regionale. Și, de asemenea, ca proiectele de autostrăzi, până acum doar pe hârtie, să demareze în realitatea din teren, pentru ca, la finalul următorilor patru ani, moldovenii să aibă o șansă reală la bunăstare, pe măsura capacității și puterii lor de muncă”, a liderul USRPLUS Neamț.
Iulian Bulai deschide lista de candidați ai USRPLUS Neamț pentru Camera Deputaților iar Florin Zaharia pe cea de la Senat.

Articolul anterior

Gospodărie distrusă de un incendiu la Țibucani. Proprietarul a suferit arsuri.

Articolul următor

Primăria Piatra Neamț – anunț privind ordinea pe panourile de afișaj electoral pentru parlamentare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular