ISSN 2457 - 3973

Jănel Iosub ar urma să fie înscăunat, astăzi, director la Locativ Serv Piatra Neamț

Mecanismul de schimbare a directorilor societăților Consiliului Local Piatra Neamț va avea astăzi o primă finalizare. De la ora 13.00 este programată ședința Adunării Generale a Acționarilor la societatea Locativ Serv, cea care administrează Sala Polivalentă, mall-ul de la piață, stadionul și toate unitățile locative ale municipiului. Cel mai important punct este cel cu privire la numirea unui nou director al societății, după ce fostul director, Gheorghe Căescu, a (fost) demisionat din funcție la începutul lunii.

Pe parcursul ultimelor săptămâni au avut loc adevărate lupte (lobby-uri) politice între cei care își doresc postul. Și se pare că învingător este social-democratul Jănel Iosub, candidat la funcția de consilier local la Piatra Neamț și primul supleant pe listă în caz că se eliberează vreun loc.

Rămâne de văzut dacă informațiile pe care le avem se vor confirma la ședința de la ora 13.00, la care presa a primit invitație să participe pe facebook din partea unui consilier.

De asemenea, rămâne de văzut dacă este adevărată și informația potrivit căreia cineva din media a început deja să împartă publicitatea și să îi traseze viitorului director coordonatele pe care să își desfășoare activitatea. La cum îl cunoaștem noi pe Jănel Iosub, suntem convinși că nu va asculta niciun fel de ordin, darămite sugestii!

Vom reveni!

Articolul anterior

Primarul Dragoș Chitic a luat o hotărâre cu privire la locurile de joacă din Piatra Neamț

Articolul următor

Moment solemn la şedința CL Piatra Neamț

11 Commentarii

 • Daca ajung toti…nepregatii „sa le spunem asa” directori inseamna ca trebuie sa ne fie rusine ca mai existam.

 • Daca un mecanic ulterior devenind un asa zis ziarist poate deveni director intr-o astfel de functie atunci inseamna ca ar trebui sa ne caram cu totii afara fratilor.

 • Janel Iosub are și expertiza necesară pentru a pune în mișcare o societate greoaie, dar și verticalitatea menită să nu facă rabat de la calitate.

 • Sorin, dacă l-ai cunoaște, te asigur că nu ai comenta în acest mod.
  Poate supără pe unii modul lui CORECT și eficient de a-și face treaba.
  Realitatea este alta: viitorul director, în persoana domnului Jănel Iosub, va demonstra tuturor că va fi alături de oamenii de rînd și nu de alte interese, va aduce plusul de valoare și corectitudine, încredere și respect față de o societate a Consiliului Local, o societate a cetățenilor din municipiul Piatra-Neamț.
  Garantez și susțin o astfel de numire !

 • ramane de vazut cum au fost si alti!
  laudele vin dupa..

 • Daca nu va cere un audit din „prima” la societate,va deveni coleg cu „Pinalti”, ca un imbecil !

 • Daca acest asa zis domn va ajunge director la societatea Locativ, inseamna ca ne meritam soarta .Oamenii fara studii,fara experienta ,doar ca stiu sa vorbeasca mult si prost sunt cei care conduc in Romania.HALAL TARA….

 • Daca e „smart boy” cere un audit,apoi isi ia 2 consilieri(nu din CL) sa-l ajute si probabil la final…..

  chitic la BRUTARIE !?

 • Nu ar fi un caz unic, este ceva normal în aceasta tara.
  Cu cât ești susținut mai bine, cu atât ajungi mai departe.
  Dar, este posibil sa reușească… depinde de cine trasează „directivele” și cat primește fiecare din ciolan.
  Nu contest ca acest domn nu ar avea intenții bune și o pregătire adecvata…dar întotdeauna cei din umbra conduc cu adevărat, cei care sunt la înaintare se aleg cu firimituri și mai trag și ponoasele ulterioare.
  Rămâne de văzut.
  Numai bine!

 • pentru problemele de la locativ serv domnul iosub este cel mai bun.acolo e de munca si fanfaronii cu doctorate si zeci de masterate isi rup gatul in 3 secunde.depinde numai de domnul iosub ce echipa isi formeaza si cata libertate de actiune i se da.incolo spor la munca.

 • Cine este acest Janica Iosub ??? un tinichigiu care a lucrat la Statia de Salvare Piatra Neamt care a facut o facultate la apelul bocancilor si acuma da afara lumea din serviciu la SC Locativ Serv pe considerente politice ! Este un individ care nu are nici un fel de scrupule, e mosia lui, nu are nici cele mai elementarea notiuni de a purta o discutie civilizata cu angajatii sai dar’minteri de a conduce dupa normele legii o societate, doar legea comunistilor din PCR o aplica, rusine ! Janica a tulburat apele, o sa vedeti ce o sa se intample de acuma incolo !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular