ISSN 2457 - 3973

D’ale campaniei! Joc on-line în care Dragoș Chitic se confruntă cu Liviu Harbuz!

În mediul on-line a apărut, peste noapte, un joc în care protagoniştii sunt cei doi principali candidaţi la Primăria Piatra Neamţ, respectiv Dragoş Chitic (PNL) şi Liviu Harbuz (PSD+UNPR).

Grafica jocului este una simplă însă mesajul acestuia pare a fi favorabil candidatului PSD dar poate fi tradus uşor şi în sens invers.

”Apără banii europeni. Nu îl lăsa pe meteoritul Chitic să se apropie de banii europeni” este mesajul de început al jocului după care, din ”cer„ încep să cadă meteoriţi cu imaginea primarului interimar Dragoş Chitic, peste 6 grămezi de bani. În stânga sus apare mare sigla PSD însă mesajul este oarecum incomplet pentru că PSD candidează în alianţă cu UNPR.

Pe întreg ecranul este o poză a candidatului alianţei, Liviu Harbuz, într-un gest care spune parcă ”ajunge!”.jooc.jpg

Jocul este făcut în aşa fel încât ”meteoriţii Chitic” să distrugă toate grămezile de bani, fiind practic imposibil să ţii pasul şi nimereşti toţi meteoriţii (am testat jocul!). Mesajul pare să fie, în acest fel, că orice ai face, Chitic va învinge?

Pe de altă parte şi textul de început ”Apără banii europeni. Nu îl lăsa pe meteoritul Chitic să se apropie de banii europeni” nu este unul exact. Sau, din contra, poate spune că Dragoş Chitic este pregătit să atragă fonduri europene în viitorul mandat.

Jocul pare a fi însă făcut la comandă împotriva lui Dragoş Chitic dar, credem noi, şi împotriva lui Liviu Harbuz. De aceea, părerea noastră este că totul a pornit din alte laboratoare decât cele ale PSD şi PNL în încercarea puerile de a-i discredita pe cei doi candidați!

Definiţie DEX pentru Meteorit: Fragment desprins dintr-un corp cosmic (care străbate atmosfera și cade pe suprafața Pământului). [Pr.: -te-o-] – Din fr. météorite.

Link-ul jocului este acesta http://meteoritulchitic.eu.org/

Articolul anterior

Un vas de sticlă vechi de aproape 2.000 de ani a fost confiscat de polițiștii din Neamț

Articolul următor

Dragoș Chitic: Cer conducerii CJ să rezolve problema apei din Sarata sau să lase pe alții dacă nu se pricepe!

2 Commentarii

  • Păcat ca nu merge pe mobil

  • smecherie!! e tare jocul si cred ca adversarii mor de oftica!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular