ISSN 2457 - 3973

Joi (31 august), fără apă în 5 cartiere din Piatra-Neamţ şi la D-va Roşie, Săvineşti, Roznov şi Zăneşti

În vederea efectuării unei intervenții la conducta magistrală a apei a apei potabile, Compania Județeană APA SERV SA anunţă că va furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 31.08.2023, între orele 08.00-20.00. 

Vor fi afectați utilizatorii din zonele: aval de pârâu Cuejdi, Pod Spital și Pod Piața Mare și Cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai, Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț din municipiul Piatra Neamț.

Oraș Roznov (inclusiv satele Slobozia și Chintinici)
Comuna Dumbrava Roșie
Comuna Săvinești
Comuna Zănești

Nu va fi afectată furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă la Spitalul Județean Neamț.

Furnizarea apei potabile va fi reluată în data de 31.08.2023, în jurul orei 20.00, urmând ca în funcție de consum și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă, până cel târziu la orele 24.00. 

În momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire.

Articolul anterior

Lupii lui Calancea la „Neamţ Art Festival”, eveniment cu lansări de carte, concerte, expoziţii şi ateliere (1-3 septembrie)

Articolul următor

„Spartanii” ISU Neamţ sunt campionii României la concursul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *