ISSN 2457 - 3973

Județul Neamț ”exportă” prefect la Bacău! Guvernul l-a numit astăzi în funcție!

Județul Neamț nu a rămas dator după ce a avut prefect din Bacău (pe Mioara Manea) și acum se revanșează! Premierul Dacian Cioloș l-a numit, astăzi, 2 martie 2016, în funcția de prefect al județului Bacău, pe Ion Ghica. Acesta a fost subprefect al județului Neamț, fiind susținut la vremea respectivă de PDL.

După schimbarea din funcție, romașcanul a trecut în categoria inspectorilor guvernamentali și, după cum declara presei centrale, se ocupa de inventarierea punctelor negre de pe şosele, adică locurile cu cele mai multe accidente, dar inspecta şi diguri găurite de rozătoare.

Pentru că în corpul înalților funcționari publici, premierul nu a găsit niciun băcăuan competent să preia funcția de prefect, a fost găsit Ion Ghica, la Roman. Acesta va face o navetă scurtă până la sediul Prefecturii Bacău, atât ca și kilometri cât, cel mai probabil, și ca durată!

Moda numirii prefecților din alte județe nu este nouă. La Neamț a fost experimentată de două ori, odată prin Mioara Manea, de la Bacău și a doua oară prin Ilie Dumitru Haralmbie Mitea, de la Sibiu.

Articolul anterior

Vlad Anghleluță a fost schimbat din funcția de prefect. Noul prefect este Niculina Dobrilă!

Articolul următor

Cititorii reacționează! Este jale la Ginecologia Spitalului Județean Neamț!

Un comentariu

  • Si Manea a fost un prefct bun pt Neamt, la fel sa fie si Ghica pentru Bacau

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *