ISSN 2457 - 3973

Județul Neamț se va înfrăți cu Raionul Criuleni din Republica Moldova

Județul Neamț se va înfrăți cu Raionul Criuleni din Republica Moldova, actul urmând să fie consfințit în perioada ce urmează, și în contextul celebrării centenarului Unirii.

Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a avut, miercuri, o întrevedere cu Veaceslav Burlac, președintele Consiliului Raional Criuleni, alături de care a pus la punct detaliile înfrățirii.

”Am convenit in cadrul vizitei semnarea unui acord comun pentru dezvoltarea relatiilor de colaborare in domeniile economic, social si cultural cat si realizarea in parteneriat de activitati reciproc avantajoase. Incurajez stabilirea unor astfel de colaborari, rezultatele acestora fiind evidente pentru comunitati, cu atat mai mult cand vorbim despre comunitati din Republica Moldova. Traim azi timpurile cand trebuie sa vorbim de infratire. Atat eu, cat si presedintele Veaceslav Burlac, credem in acest lucru sfant si cu siguranta o sa avem de invatat unul de la altul, iar impreuna o sa reusim sa pastram valorile neamului romanesc”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Articolul anterior

Căutat pentru infracțiuni în Spania, prins la Roman

Articolul următor

Festivalul Național de Muzică pentru Copii și Tineri ”VIVA ALLEGRIA” (2-3 septembrie 2017)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *