ISSN 2457 - 3973

La Roznov și Borlești se anunță mare pelerinaj din Giugiu, în ziua alegerilor…

Peste 400 de ”pelerini” sunt așteptați să vină duminică, 24 noiembrie 2019, în orașul Roznov și comuna Borlești, tocmai din îndepărtatul județ Giurgiu. Și cum pe 24 noiembrie este și turul al doilea al alegerilor prezidențiale, cei 400 de alegători se vor îndrepta, cel mai probabil, către una dintre secțiile de votare din Roznov sau Borlești. Ori poate în ambele, ca să nu bată la ochi prea tare.

Așadar, listele suplimentare se vor îmbogăți cu 400 de giurgiuveni veniți din județul fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc – cel asumat de PSD Neamț.

De altfel, Cuc a fost acum ”vârful” de lance al campaniei electorale a PSD Neamț, fiind cărat prin tot județul, ca pe sfintele moaște în procesiune religioasă.

Revenind la autocarele care vor lua duminică drumul județului Neamț, avem convingerea că drumul dus-întors de aproape 900 de kilometri va fi mult mai ușor datorită alimentelor și băuturii asigurate de ”ghizii” din umbră. Nu știm dacă se acordă și diurnă pentru ziua pierdută pe drum, dar totul este posibil, mai ales duminică!

Că vin pelerini la Neamț, nu e nimic rău. Și că votează, iar nu e nimic rău și ilegal. Însă dacă unii încearcă să aducă pe orice căi alegători din alte județe pentru a-și crește scorul electoral, înseamnă că deranjul (disperarea) e mare!

Și, dacă tot se va confirma știrea, n-ar fi rău ca autoritățile abilitate să verifice dacă nu cumva se va semnala vreun caz de vot multiplu, cel puțin la cei 400 de giurgiuveni. Că, în vremuri recente, în sudul țării votau și morții..

Articolul anterior

Femeie din Ceahlău, cu arsuri după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

Articolul următor

ALERTĂ Miercuri, 20 noiembrie, se oprește apa în aproape tot municipiul Piatra-Neamț până la miezul nopții

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular