La Școala din Roznov nu miroase bine! • News Allert

ISSN 2457 - 3973

La Școala din Roznov nu miroase bine!

La Școala Generală din Roznov pute rău. Și la propriu, și la figurat.

Să începem cu lucrurile mai puțin grave, dar care contează la fel de mult. Câțiva părinți ai unor elevi de la școală ne-au semnalat că, la clasele situate lângă toalete, miroase la fel ca în toalete. De fapt, termenul corect este de WC, pentru că toaleta te duce cu gândul la ceva civilizat.

Mirosurile sunt suportate cu greu și de profesori dar mai ales de elevii care învață în apropierea wc-urilor. Probabil că domnul Dan Morenciu va binevoi să trimită în control o echipă care să verifice care este situația și dacă autorizația sanitară de funcționare a fost dată din biroul călduț din Piatra Neamț. N-ar fi rău nici ca o echipă de la Inspectoratul Școlar să verifice aceste aspecte dar și altele despre care vom vorbi într-un material ulterior. Eventual, reprezentanții primăriei ar putea trece strada, s-ar ghida după miros și ar ajunge la cauză. Probabil și la soluție, așa cum a fost cu acoperișul. Asta pentru că, pe de altă parte, la Școala din Roznov se vorbește de aspecte mult mai grave și așteptăm cu interes un punct de vedere al conducerii unității dar și a Primăriei.

Potrivit unor documente, la școală s-au făcut, anul trecut, investiții serioase în ceea ce privește reabilitarea acoperișului. De fapt, spun sursele noastre, ar fi vorba de schimbarea acoperișului cu o firmă de construcții apropiată finanțatorilor. Sunt menționate și nume ale unor persoane fizice și juridice implicate în această activitate. În fapt – și se pare că există și fotografii cu ”muncitorii” – lucrările ar fi fost efectuate pe bani dați la negru către diverși zilieri. Profitul doar pentru o lucrare (deși se spune că a fost plătită de două ori!), ar fi unul de aproape sută la sută.

Noi nu vrem să acuzăm pe nimeni de maversațiuni, cu atât mai puțin pe primarul orașului, proaspăt condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare. Termenul de încercare este destul de mare și orice conflict cu legea penală ar atrage probleme extrem de serioase. Și cu toată curățenia asta de sus până jos, e cam groasă. Sincer, chiar credem că primarul Ionel Ciubotaru este un om bun, poate prea bun în majoritatea cazurilor, și caracatița intereselor guvernează orașul. Cine răspunde, însă?….

Așteptăm pe adresa redacției – [email protected] – orice punct de vedere al autorităților cu privire la aspectele semnalate mai sus. Documentele ar fi edificatoare și pot fi comparate cu ceea ce am primit și noi din interiorul instituției.

Articolul anterior

Corneliu-Dan Borcia ”revine” definitiv la TT! Sala de spectacole poartă numele regretatului actor!

Articolul următor

Deputatul Ionel Arsene a fost ales în conducerea centrală a PSD

5 Commentarii

  • Acoperisul a fost facut de catre un anume Tuduran amantul fetei XXXXX ,iar bancile au fost revopsite sau schimbat doar lemnul de catre baitul consilierului de etnie roma.Dati documentele publice ,sesizati autoritatile competente

  • E usor a scrie articole cand nimic nu ai a spune…Ati vizitat scola cu pricina?
    Ati vazut ce toalete au copiii?
    Sau de fapt acoperisul va doare!!!

  • Toaletele acum sunt rosii, asa am vazut, da sa arate documentele si gata ce este de ascuns trebuie sa spuna pretu corect si gata cat au costat. Atiunci sa il vedem pe domnu reporter.

    • Incercati, totusi, sa fiti coerent si in gandire, si in exprimare!

  • Ar trebui doamna profesoara M. sa sesizati dna pt. Aceste aspecte,dar se stie de dumneavoastra si de sot ca sunteti” unelte de uneltire” Va rog sa puneti documentele publice pt. A se cere ancheta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular