ISSN 2457 - 3973

Lansarea candidaților PNL Neamț s-a făcut cu sala plină! ISU Neamț a blocat temporar accesul în interior! (foto-galerie)

Aproape 700 de membri ai PNL Neamț din tot județul au venit, sâmbătă, la lansarea candidaților liberali pentru alegerile parlamentare. Numărul celor prezenți i-a surprins și pe organizatori iar la un moment dat, în plin eveniment, echipajul ISU Neamț prezent, prin protocol, la Cinematograful ”Dacia Panoramic”, a blocat accesul câtorva zeci de liberali în sală.

Toate cele 600 de locuri erau deja ocupate iar pe lateralele sălii mai stăteau în picioare circa 50 de oameni. După ce s-au asigurat că situația este sub control, cei de la ISU Neamț au permis accesul în sală și celorlalți oameni. dsc_0081

Situația a fost supravegheată îndeaproape și de fostul viceprimarul Constantin Teodorescu. Acesta a declarat că cei de la ISU au colaborat foarte bine și că nu s-a pus problema vreunui incident.

Prezența sutelor de liberali s-a datorat și faptului că la eveniment a venit chiar președintele PNL, Alina Gorghiu. Aceasta a fost însoțită de liderii PNL din județele Moldove dar și de directorul de campanie al liberalilor, Gheorghe Falcă. dsc_0178

Articolul anterior

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, acuzat de Alina Gorghiu de ”presiuni” şi ”demersuri neortodoxe”

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): Vom da valul schimbării din Neamț! PSD trebuie să plece în istorie cum a făcut-o Iliescu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *