ISSN 2457 - 3973

Laurențiu Dulamă: PMP Neamț are o abordare flexibilă pentru crearea majorităților în CJ și CL!

Liderul PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, a susținut, vineri, o conferință de presă în care a vorbit mult și nu a spus nimic cu privire la viitoarele majorități pe care partidul le va face în Consiliul Județean și Consiliul Local Piatra Neamț.

Bazându-se pe sintagma ”vom avea o abordare flexibilă”, Laurențiu Dulamă nu a făcut altceva decât să supraliciteze valoarea celor 2 voturi din CJ și mai ales a celor 3 voturi din CL Piatra Neamț. Din informațiile noastre, negocierea va fi ”la pachet” pe cele 5 voturi!

”Vă spun ferm că PMP Neamț nu facem alianțe politice cu niciun partid din cele care au trecut pragul electoral. PMP Neamț va avea o abordare flexibilă pentru crearea unor majorități în favoarea nemțenilor, în favoarea pietrenilor, pentru susținerea și realizarea proiectelor și planurilor partidului pentru următorii 4 ani. Suntem un partid de centru-dreapta iar abordarea noastră va fi flexibilă în favoarea cetățeanului. Nu am avut niciun fel de negocieri cu nimeni dar cu siguranță după această conferință de presă vom fi contactați pentru a crea majorități. Avem 4 variante și vom avea discuții cu toate cele trei partide care au trecut pragul de 5 la sută. Nu am discutat cu cine vom face majorități. Le mulțumesc celor care ne-au votat și le cer să aibă încredere în PMP Neamț că vom fi verticali”, a declarat Laurențiu Dulamă.

Cele 4 variante prezentate, încă de joi, pentru newsallert.ro, de Laurențiu Dulamă sunt PMP – PSD, PMP – PNP, PMP-PSD-ALDE și PMP-PNL-ALDE.

Rămâne de văzut dacă vor fi două tipuri de alianțe, adică una la CJ și alta la CL Piatra Neamț sau PMP va merge pe aceeași linie.

Cât privește decizia politică, aceasta va rămâne secretă, cel mai probabil, având în vedere că votul este secret.

Articolul anterior

Între 20 și 24 iunie aflăm noua conducere a județului Neamț! PSD și PNL se trimit reciproc în opoziție!

Articolul următor

O bătrână din Săvinești a fost atacată de un ciobănesc german

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *