ISSN 2457 - 3973

Liberala Azoiței îi aduce aminte lui Arsene câte primării sunt în județ! Comentariul i-a fost șters!

Ieri s-a desfășurat una dintre ultimele ședințe ale Guvernul Dăncilă, demis săptămâna trecută prin moțiune de cenzură.

În cadrul ședinței au fost aprobate mai multe alocări bugetare pentru primăriile din țară care au nevoie de bani pentru salarii, plata facturilor către diverși furnizori și executanți, etc. Suma repartizată de guvern este doar un sfert din solicitările făcute de primari. Însă cei mai mulți bani au ajuns, din nou, la primăriile conduse de PSD.

Gurile rele spun că de fapt banii primiți de primari trebuie să ajungă în conturile unor constructori care au efectuat lucrări, firme conduse din umbră tot de PSD.

Asupra acestui subiect vom reveni însă ne oprim acum la modul în care a fost prezentată alocarea bugetară pentru județul Neamț. Evident, tot ca pe o victorie.

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a postat pe pagina lui de facebook un mesaj în acest sens, anunțând că 39 de unități administrativ-teritoriale au primit peste 35,4 milioane lei.

Consilierul PNL Lăcrămioara Azoiței a avut ”tupeul” să scrie un mesaj la postarea președintelui PSD Neamț în care i-a amintit că județul Neamț are 83 de unități administrativ-teritoriale. Altfel spus, bani au primit mai puțin de jumătate dintre primăriile nemțene, deși toate au nevoi stringente.

Evident, mesajul a deranjat și a fost șters imediat de pe pagină.

Însă după modelul ”nu puteți voi șterge cât pot scrie nemțenii” au început să curgă și alte mesaje în aceeași direcție.

Un internaut a scris la aceeași postare: Cand a luat Dragnea toți banii de la primării, nu ai sărit în sus, ba chiar l-ai susținut, acum, sari în sus, ca un haiduc, și te lauzi cu ce dați voi poporului, luat tot de la popor, de fapt. Doar proștii te mai cred”.

Evident, și acest mesaj va fi șters, ca multe altele, de consilierii zeloși să îi arate conducătorului mult iubit cât este de apreciat de popor.

Articolul anterior

Iohannis: Războiul cu PSD nu s-a terminat. Urmează bătăliile pentru prezidențiale, locale și parlamentare

Articolul următor

Un adolescent din Dragomirești a fost snopit în bătaie de doi consăteni

Un comentariu

  • Doamna Azoiței, dumneavoastră mai sunteți libera? Va treziți vorbind când pe vremea PDL, cred ca va mai aduceți aminte, cerseati pe la primarii posturi, ca să nu ne mai aducem aminte de Stațiunea Negulesti!!! Nu va e rușine bisnitarilor?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *