NewsAllert :

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Suspiciuni de crimă în Neamţ! Un bărbat şi-a ucis vecinul!

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Liberalii nemțeni se pregătesc pentru alegerile locale

Comunicat de presă

Liberalii nemțeni se pregătesc pentru alegerile locale, iar vocea PNL Neamț începe să conteze în Consiliul Județean

Astăzi, 9 ianuarie 2016, la Piatra Neamț, a avut loc o întâlnire de lucru a aleșilor locali liberali din Neamț cu conducerea organizației județene liberale. Copreședinții PNL Neamț Mugur Cozmanciuc și Alexandru Drăgan, precum și senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare s-au întâlnit cu primarii liberali din județ, dar și cu un număr de consilieri județeni și locali ai PNL.

Grupul aleșilor locali liberali, în frunte cu primarii din Piatra Neamț și Roman, au discutat cu liderii PNL Neamț despre nevoile de dezvoltare ale comunităților locale din județ, despre resursele necesare acestora, precum și despre pregătirea alegerilor locale din 2016. În cursul întâlnirii s-a ținut și un moment de reculegere pentru primarul Ioan Grădinaru din comuna Dumbrava Roșie, care ieri s-a stins din viață.

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț, a spus că discuția a fost foarte utilă şi aplicată. „Suntem conştienţi de răspunderea noastră ca aleşi locali, dar și ca reprezentanți ai PNL în administrația publică locală. O guvernare locală liberală înseamnă o guvernare orientată spre dezvoltarea comunității locale, o guvernare corectă, o guvernare bazată pe angajamente concrete și realizabile”, a punctat primarul Dragoș Chitic.

Primarul de Roman, Laurențiu Leoreanu, a considerat că discuția de început de an reprezintă un start bun pentru echipa liberală nemțeană în 2016. „Aleșii locali liberali din județul Neamț și-au făcut datoria față de cetățeni. Eu cred că oamenii apreciază munca noastră și au încredere că vom putea realiza și mai multe în viitor. Noi rămânem alături de romașcani, alături de nemțeni și cred că și cetățenii vor fi alături de noi”, a afirmat primarul Laurențiu Leoreanu.

Edilul din Roman, care este și liderul aleșilor locali nemțeni, a adăugat că vocea PNL Neamț a început să conteze în Consiliul Județean Neamț atunci când vine vorba despre distribuirea resurselor financiare ale județului. „Vineri s-au repartizat pe localități cotele financiare de la Consiliul Județean. Consilierii județeni liberali și aleșii noștri locali au făcut corp comun, reușind astfel să determinăm împreună o distribuire echilibrată a acestor cote, fără favoritisme politice. Comunitățile locale trebuie tratate pe criterii obiective”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu.

Biroul de Presă al Organizației Județene PNL Neamţ

9 ianuarie 2016

Articolul anterior

Ce au găsit polițiștii nemțeni chemați să aplaneze un conflict între tată și fiu

Articolul următor

Primari din Neamț, pe funcție de 26 ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *