NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Liniște în PNL Neamț: Cozmanciuc și Drăgan funcționează ”2 în 1”! Mână liberă pentru nominalizări în viitoarea guvernare!

În PNL Neamț e liniște și toată lumea a început să pună osul la treabă. Aceasta este concluzia celor 2 zile de întâlniri ale liberalilor nemțeni cu cei 2 co-președinți ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Liniștea din organizație a fost adusă și de faptul că și cei doi co-președinți județeni, deputatul Mugur Cozmanciuc și primarul Alexandru Drăgan au bătut palma, în urma medierii de la București, pentru un scop comun: câștigarea alegerilor locale și imediat a celor parlamentare. Din acest motiv, la întâlnirea (cu ușile închise) de sâmbătă dimineață, Alina Gorghiu și Vasile Blaga le-a tranmis clar tuturor liberalilor prezenți că Mugur Cozmanciuc și Alexandru Drăgan au mână liberă să facă nominalizări pentru viitoarea guvernare PNL (de la miniștri, la secretari și subsecretari de stat până la directori de agenții și șefi de deconcentrate).  Iar mesajul clar către activul de partid a fost că în toamnă, PNL va intra la guvernare pentru că ar urma să aibă majoritatea parlamentară.

”Orice persoană care nu va înțelege fuziunea, va fi în afara partidului, Sunt convins că cei doi co-președinți nu au doar înțelepciunea ci și voința de a funcționa împreună. Suntem în turneu prin țară, facem asta de jumătate de an. Vom termina la sfârșitul verii de bătut primul tur de filiale. Niciunul nu va avea vacanță de vară, suntem în proces de finalizare a fuziunii. Mă bucur că cei 2 președinți au înțelepciunea să funcționeze împreună”, a declarat deputatul Alina Gorghiu, co-președinte PNL.
”La Neamț este de recuperat puțin din activitatea care putea să se desfășoare până acum.  Dar Neamțul este un județ cu potențial. Așa cum scrie și în documentul de fuziune, vom face analize sociologice pentru desemnarea candidaților iar decizia pentru capitalele de județ se ia la București. La Roman, primarul Laurențiu Leoreanu are un aport foarte puternic, deci nu avem o problemă acolo. Unde nu sunt candidați, va fi o competiție”, a declarat senatorul Vasile Blaga, co-președintele PNL. cozmanciu-blaga-gorghiu-dragan picioare
”De mult ne-am dorit să avem conducerea PNL aici și sunt convins că această vizită va aduce un aflux de energie și muncă. În 2016, PNL va câștiga alegerile la Neamț, și cele locale și cele generale, pentru că avem un potențial uriaș, pentru că electoratul este de dreapta, și pentru că nemțenii așteaptă împlinirea proiectului lucrului bine făcut, al președintelui Klaus Iohannis. Iar noi vom face un program pentru fiecare localitate în parte din județul Neamț”, a spus primarul Alexandru Drăgan, co-președintele PNL Neamț. 
”Veau să spun doar atât: eu și cu domnul Drăgan funcționăm politic, doi în unu. Orice decizie în PNL Neamț o vom lua după ce ne consultăm noi doi și biroul politic județean al partidului. Și vom câștiga și alegerile locale și alegerile parlamentare din județul Neamț. Le mulțumesc doamnei Alina Gorghiu și domnului Vasile Blaga pentru susținere și încredere, dar și celorlalți colegi din PNL care au venit, în aceste zile, în județul Neamț”, a precizat deputatul Mugur Cozmanciuc, co-președintele PNL Neamț.

Articolul anterior

Elicopter SMURD pentru un tânăr de 38 ani din Neamț

Articolul următor

Viva Allegria a adus bucuria pe scena Zilelor municipiului Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *