ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz despre Codul Fiscal: relaxare fiscală!

Noul Cod Fiscal a fost adoptat! PSD dovește încă o dată că își duce la îndeplinire programul de guvernare votat de români în 2012

PSD și partenerii săi de guvernare au reușit să ducă la îndeplinire încă un capitol important din programul de guvernare pentru care românii au votat USL în 2012 – relaxarea fiscală! Pentru cei care au uitat, atât reducerea cotei standard la 19%, cât și TVA redus la alimentele de bază au reprezentat puncte-cheie în programul fiscal propus cetățenilor și pentru care românii ne-au acordat votul de încredere.

Consider oportunistă și de prost-gust atitudinea de astăzi a Partidului Național Liberal care, după ce a votat noul Cod Fiscal propus de Guvern, a declarat, prin vocea doamnei deputat Andreea Paul, că tot ”lor” le revine marele merit pentru noul Cod Fiscal. Care ”lor”? Probabil acelora care au stat alături de Emil Boc și au instrumentat majorarea peste noapte a TVA-ului la 24% în 2010. Sau probabil ”lor”, celor care au tăiat salariile oamenilor pe timp de criză și au impozitat pensionarii. Sau probabil ”lor”, cei care s-au împotrivit constant noului Cod Fiscal, recunoscând în final că acest act normativ complex este unul bun, care are puterea de a relansa economia națională.

Astăzi, în loc să își aroge pe nedrept merite privind relaxarea fiscală propusă, susținută, asumată și implementată de actuala coaliție guvernamentală, cei de la PDL, mascați acum în PNL, ar fi trebuit să își ceară scuze de la tribuna Parlamentului. Să își ceară scuze românilor pe care i-au nedreptățit, bolnavilor cărora le-au închis spitalele și copiilor ai căror părinți au fost disponibilizați în programul portocaliu de reducere a cheltuielilor bugetare și îmbuibare a clientelei politice cu banii cărați în valize între membri Guvernului Boc și liderii din Modrogan.

Același Modrogan de unde astăzi se trimit comunicate de presă lipsite de simț al ridicolului și unde se instrumentează scenarii politice oculte menite să ducă la căderea unui guvern care se luptă și a reușit să facă ceva bun pentru români, pentru economie, pentru viitorul țării. Ghinionul liberalilor portocalii este însă acela că acest Guvern este susținut de o majoritate parlamentară solidă care nu a înșelat nici o clipă încrederea și votul românilor!

 Deputat Liviu Harbuz

 

Articolul anterior

Mesaj de condoleanțe

Articolul următor

Artefacte vechi de 7.000 de ani în centrul municipiului Piatra-Neamț! (foto-galerie rară!!!)

2 Commentarii

  • atitudinea lui harbuz(priceput la toate) imi aduce aminte de patania unui ospatar care.pentru a primi un bacsis consistent tot lauda vinul dat clintului.vazand ca nu este bgat in seama cand lauda vinul l-a intebat pe consumator de ce nu ii raspunde la lauda facuta.mucalit clientul a zis;LASA VINUL SA SE PREZINTE SINGUR;parafrazand ii zic si eu priceputului deputat sa lase codurile sa produca efecte si apoi sa le comentam.

    • Am primit un comunicat de presă de la deputatul Liviu Harbuz şi l-am publicat ad-literam. Domnul Harbuz nu este colegul nostru la ziar ci scrie periodic în altă parte. Noi nu vom accepta niciodată ca politicienii să aibă rubrici permanente sau temporare în newsallert.ro pentru că este în primul rând imoral să fii părtinitor! Vom păstra aceeaşi linie credibilă şi echidistantă şi nu vom vinde, ca alții, pe un pumn de arginți, interesul nemțenilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.