ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz (PMP): Susțin alianța cu PSD și ALDE. Asta nu înseamnă că PMP este doar o anexă!

Deputatul Liviu Harbuz, prim-vicepreședintele organizației PMP Neamț susține alianța încheiată la nivel județean cu PSD și ALDE. Acesta a declarat, marți, într-o conferință de presă, că se așteaptă ca proiectele PMP să fie asumate de partenerii de coaliție.

”Desigur, susțin alianța dar asta nu înseamnă că PMP este doar o anexă. PMP va impune anumite obiective care, sunt convins, pentru că sunt obiective în interesul cetățenilor din județul Neamț, vor fi susținute și de cei de la PSD și ALDE”, a declarat Liviu Harbuz.

Acesta a demisionat în urmă cu două luni din PSD urmare a mai multor nemulțumiri acumulate în timp și care au culminat cu faptul că social-democrații au refuzat să îl susțină pentru postul de viceprimar al municipiului Piatra Neamț.

Liviu Harbuz s-a înscris în UNPR cu o zi înainte ca acest partid să fuzioneze cu PMP. De altfel, Liviu Harbuz a refăcut echipa cu Traian Băsescu, după ce în anul 2000 au fost împreună în PD. Băsescu a fost ales atunci primar al Capitalei iar Harbuz a intrat în Consiliul General și a fost unul dintre apropiații fostului președinte.

 

Articolul anterior

Ziua de 13 septembrie are dublă semnificație pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Articolul următor

Uite cine vrea să candideze la Parlament din partea PMP Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *