ISSN 2457 - 3973

Mai multe cartiere din Piatra-Neamț, orașul Roznov și 3 comune au rămas sâmbătă, 13 iunie, fără apă

Mai multe cartiere din Piatra-Neamț, orașul Roznov și 3 comune au rămas sâmbătă, 13 iunie, fără apă, potrivit unui anunț făcut de compania APASERV pe site-ul propriu.

Întreruperea vizează cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța, orașul Roznov și comunele Dumbrava Roșie, Săvinești și Zănești.

”Compania Judeteana APA SERV SA anunta beneficiarii sai ca, pentru remedierea unei avarii la magistrala de aductiune a apei potabile se va furniza apa cu presiune redusa cu posibilitatea de a se ajunge la oprire partiala, astazi 13.06.2020 intre orele 11:00-18:00 in Municipiul Piatra Neamt (in zona aval de la Paraul Cuiejdi – Pod Spital- Pod Piata, Cartierele Maratei, Gara Veche, 1 Mai si Speranta), precum si in Comunele Dumbrava Rosie, Savinesti, Zanesti si in Orasul Roznov. Nu va fi afectat Spitalul Judetean Neamt. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati, pe care ii asiguram ca echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii serviciului”, se arată în anunțul APASERV publicat pe site aici

La mijlocul acestei săptămâni, o măsură similară trebuia luată de APASERV și în celelalte cartiere din Piatra-Neamț. În ciuda anunțului făcut cu zile înainte și publicat de mass-media, APASERV nu a mai oprit apa și nu a mai anunțat acest lucru.

Zeci de mii de oameni și-au făcut în zadar provizii de apă pe care, a doua zi, le-au aruncat – potrivit vorbei – pe apa sâmbetei! Dar pe banii lor!

Articolul anterior

Date despre Evaluarea Națională organizată de Inspectoratul Școlar Județean Neamț

Articolul următor

Imagini impresionante de la parastasul părintelui Iustin de la Petru-Vodă (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *