ISSN 2457 - 3973

Mai multe străzi din cartierul Dărmănești (Piatra-Neamț) rămân, miercuri, fără gaz metan

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 10 aprilie, începând cu ora 12.00, pentru consumatori de pe străzile: Nicolae Iorga, Ulmilor, Grigore Ureche, Vărăriei, Boboteni, Pepinierei, Poiana Teiului, Audia şi Hangului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articolul anterior

Părintele Necula: Seceta a lovit Piatra-Neamț după ce primarul neortodox a interzis procesiunea cu icoana Sfintei Ana!

Articolul următor

Un șofer din Iași a accidentat un pieton din Iași la … Tîrgu Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *