ISSN 2457 - 3973

Manuel Iacob, candidat ADU pentru CL Piatra-Neamț: “Locuim într-un oraș deosebit și îmi doresc să aratăm tuturor asta”

Piatra-Neamț este unul dintre cel mai frumoase locuri din țară, dar nu a avut șansa unor administrații care să facă orașul unul prietenos cu locuitorii săi. Aceasta este părerea lui Manuel Iacob, președintele USR Piatra-Neamț. Manuel Iacob candidează pentru funcția de consilier local în Consiliul Local Piatra-Neamț din partea Alianței Dreapta Unită (ADU). Din poziția de manager regional de vânzări și cu rigurozitatea profesiei de inginer, Manuel Iacob vede lucrurile într-un mod mai ales ordonat.

În calitate de consilier local, voi susține să organizăm și să supervizăm mai bine lucrările publice. În prezent, lipsa de predictibilitate în ceea ce privește finalizarea lucrărilor este o problemă majoră. Oamenii nu sunt atât de deranjați de faptul că se lucrează, cât de faptul că nu au nicio idee când se vor termina șantierele. De aceea, propun o planificare mai riguroasă și o comunicare transparentă cu cetățenii, astfel încât să știe mereu ce se întâmplă și când se vor finaliza proiectele. În al doilea rând, ca tată a doi copii, sunt profund conștient de necesitatea spațiilor pentru mișcare și recreere. Este esențial să creăm și să întreținem terenuri de sport, parcuri și zone verzi, unde copiii noștri să poată face mișcare în siguranță. Deschiderea terenurilor de sport pentru toți copiii, în afara orelor de curs, reprezintă o soluție simplă dar eficientă de a merge cu cei mici într-un loc sigur, aproape de casă, unde să-și poată consuma energia.

Totodată, Manuel Iacob dorește să implementeze la nivelul administrației locale modul de lucru din privat: cu lucrări făcute cu responsabilitate și grijă pentru fiecare leu cheltuit.

Gestionarea eficientă a banilor orașului este foarte importantă. Trebuie să cheltuim banii publici cu cap, să facem proiecte care au un impact real și pozitiv asupra comunității noastre, nu pe inițiative fără valoare practică. Spre exemplu, infrastructura subterană – rețelele de apă, canalizare, canalizația pentru cablurile de enrgie și internet – trebuie realizată înainte de orice lucrare de asfaltare, pentru a evita repetarea lucrărilor și cheltuieli inutile. Iar acolo unde canalizația este deja făcută, să facem treaba până la capăt și să ducem cablurile în subteran.

Promovarea orașului, cu tot ce poate oferi acesta locuitorilor și turiștilor este o altă nevoie identificată de candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Local Piatra-Neamț.

Puțini pietreni și turiști știu că noi avem un muzeu unic în țară: muzeul Cucuteni. Avem rezervația fosiliferă de pe Cozla, avem cetatea dacică Petrodava. Aceste atracții trebuie să devină repere turistice de importanță majoră. Locuim într-un oraș deosebit și îmi doresc să aratăm tuturor asta. Îi rog pe toți pietrenii care vor un oraș modern, de care să fim mândri și în care banii să se cheltuie cu folos, să voteze lista ADU pentru Consiliul Local Piatra-Neamț.

 

Lista de candidați din partea Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț este pe poziția 9 pe buletinul de vot.

Cod unic de identificare: 21240009

 

Articolul anterior

Motociclist în vârstă de 19 ani, accidentat mortal de un autobuz în Piatra-Neamţ

Articolul următor

Daniel Harpa: Guvernul condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu, continuă investițiile în infrastructura mare în județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular