ISSN 2457 - 3973

Maria Apostol și echipa ADU: pe 9 iunie, cea mai bună alegere!

Pe 9 iunie, cetățenii județului Neamț sunt chemați la urne pentru a-și alege reprezentanții locali, iar Alianța Dreapta Unită (ADU) se prezintă ca singura opțiune pentru cei care doresc cu adevărat modernizarea județului. Candidata ADU pentru președinția Consiliului Județean Neamț este Maria Apostol, o voce constantă a mențenilor în ultimii patru ani, în legislativul județean.

Referitor la echipa sa, Maria Apostol a subliniat diversitatea și competența colegilor săi, majoritatea provenind din mediul privat și având experiențe solide în domenii variate. „Avem o echipă mixtă care poate contribui semnificativ la rezolvarea problemelor județului. Suntem aici nu doar pentru campanie, ci pentru a continua să lucrăm împreună și după alegeri”, a spus ea.

Viziunea ADU pentru modernizarea Neamțului pune cetățeanul în centrul atenției și vine cu proiecte clare și realiste în domeniile esențiale, care necesită atenție imediată. Spre exemplu, sănătatea.

Dacă nu ai sănătate și dacă nu ai unde să te tratezi în primul rând, atunci ce faci? Te duci în altă parte? Te duci, dacă ai cu ce. Dar oamenii din județ trebuie să aibă asigurate condiții să se trateze aici. Eu mi-am dus părinții aici, în Spitalul Județean. Nu am mers în altă parte pentru că mi se pare normal ca ei să fie tratați aici, să fim mai aproape de ei, să îi susținem moral în primul rând. Asta trebuie făcut. Până să construim un Spital nou, trebuie să avem grijă de cel existent. Acest lucru implică alocarea eficientă a fondurilor și colaborarea strânsă cu Ministerul Sănătății și Ministerul Fondurilor Europene, pentru a asigura finanțarea necesară și gestionarea eficientă a resurselor, susține Maria Apostol, candidata ADU pentru președinția CJ Neamț.

În ceea ce privește infrastructura, echipa ADU susține amenajarea unui parc industrial, restructurarea transportului public județean și un parteneriat cu CFR va urmări modernizarea căilor ferate și îmbunătățirea transportului de persoane și de marfă, oferind o alternativă ecologică la transportul rutier.

Un alt pilon important de dezvoltare este turismul. Alianța Dreapta Unită militează pentru promovarea unui turism sustenabil prin sprijinirea producătorilor locali, colaborarea cu proprietarii de pensiuni, punerea în valoarre a siturilor istorice, dezvoltarea unei hărți interactive a obiectivelor turistice din județ. În plus, pentru atragerea turiștilor către un turism relaxat și în siguranță,  echipa ADU propune două trasee aparte, cu tranport inclus: “Legendele Ceahlăului” și “Drumul mănăstirilor”.

Tododată, nu putem uita că marea problemă a județului o reprezintă furnizarea de servicii esențiale. Lipsa apei, rețelele vechi, canalizările subdimensionate, administrarea defectuoasă a ApaServ, subjugată mereu intereselor politice în defavoarea cetățenilor, toate acestea vor fi înlocuite cu un program de modernizare și extindere a rețelei de apă și canalizare, pentru a asigura acces universal la servicii de bază. De asemenea, vor fi implementate parteneriate pentru instalarea de stații publice de colectare automată a ambalajelor cu garanție, sprijinind astfel reciclarea și protecția mediului.

Cod unic de identificare: 21240009

Articolul anterior

Marţi (11 iunie) se opreşte apa în Piatra-Neamţ şi în 4 comune

Articolul următor

Pompierii au scos cadavrul unui bărbat din râul Bistriţa, la Roznov

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular