ISSN 2457 - 3973

Marţi (11 iunie) se opreşte apa în Piatra-Neamţ şi în 4 comune

APA SERV a anunţat vineri (7 iunie) că, „luând în considerare adresa Primăriei Municipiului Piatra Neamț cu nr. 22865 din 05.06.2024, prin care solicită sistarea alimentării cu apă în data de 11.06.2024 într-un interval de 24 de ore, în vederea executării lucrărilor de cuplare a conductei Dn 600 din NOD 0, realizate de către SC Moldocor SA în calitate de executant al proiectului “Realizare de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare pe Strada Petru Movila, Bulevardul Decebal, Piața Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Traian”, Compania Județeană APA SERV S.A. va fi pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând din data de 11.06.2024 ora 04:00, până la data de 12.06.2024, ora 02.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:
– Comuna Gârcina
– Comuna Girov
– Comuna Dochia
– Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun
– Municipiul Piatra Neamț

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț.

Întrucât timpul solicitat de executant este de 24 de ore, de la golirea completă a conductei, vom reveni cu informații noi pe măsură ce intervenția antreprenorului se va apropia de final.

Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 14.06.2024 începând cu ora 12.00″.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă pe străzile Anton Naum, Progresului și Brândușelor din Piatra-Neamţ

Articolul următor

Maria Apostol și echipa ADU: pe 9 iunie, cea mai bună alegere!

Un comentariu

  • Cum își închipuie minunată societate Apaserv ca putem sa stam fără apa 3 zile???? Avem copii mici, bătrâni., Plus ca agenții comerciali din zona, în speță saloanele de coafură, vor avea activitatea paralizata 3 zile. PLĂTESC EI DESPĂGUBIRI? Este nesimțire și bătaie de joc, pt că Apaserv nu a investit nimic pana acum în infrastructura, astfel încât să nu mai fie nevoiesa golească toată magistrala la nevoie,.Dar oricum, pe noi, nu ne baga nimeni în seama

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular