ISSN 2457 - 3973

Mărturia ȘOCANTĂ a unei gravide infectată cu Covid, internată în Spitalul Județean Neamț: ”Doctorul mi-a spus să avortez!”

O gravidă internată cu Covid-19 în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a făcut o mărturie șocantă ziariștilor de la Libertatea. Aceasta a povestit, sub protecția anonimatului, că medicul infecționist i-a cerut să facă întrerupere de sarcină!

”Am încercat să discut cu un medic de aici, de la boli infecțioase. I-am transmis că abia am aflat că sunt însărcinată și l-am întrebat dacă pot fi probleme din cauza infecției cu coronavirus. Mi-a răspuns, din prima, că trebuie să renunț la sarcină, deși ea era medic de boli infecțioase și nici măcar nu s-a consultat cu vreun specialist”, a declarat gravida.

Femeia a mai povestit că salvarea ei a fost actualul manager interimar al spitalului, doctorul Daniela Marcoci.

“Am reușit să discut cu dânsa la telefon și a trimis un medic specialist, care m-a consultat. Acesta mi-a spus că totul este în regulă cu fătul”, a mai spus tânăra.

Materialul complet publicat de Libertatea poate fi citit aici

Articolul anterior

Dispreț total al ministrului Sănătății față de autorități și presa locală, în vizita ”inopinată” de la Piatra-Neamț

Articolul următor

Eugen Țapu-Nazare: ”Acces mai rapid al spitalelor la produse, echipamente medicale, și servicii de calitate, la prețuri competitive”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular