ISSN 2457 - 3973

Mașină lovită la Cordun de un tren plin cu 200 de pasageri

Trenul Regio Suceava – București Nord, în care se aflau 200 de pasageri, a izbit în plin, joi – 21 martie 2019, un autoturism care a rămas blocat pe calea ferată.

Potrivit ISU Neamț nu au existat persoane rănite iar trenul și calea de rulare nu au fost afectate. Autoturismul a fost însă avariat.

”La locul evenimentului intervin pompierii romașcani cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor. A fost implicat trenul de persoane Inter Regio 1754 Suceava-Bucuresti in care se afla 200 persoane si 1 autoturism”, a declarat sublocotenentul Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Polițiștii susțin că pasagerii autoturismului au reușit să se dea jos din mașină înainte de impact.

”Din cercetările preliminarii efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că astăzi în jurul orei 14.00, pe o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, de pe raza localității Cordun, un autoturism s-ar fi defectat, iar un un tren care circula pe relația Suceava-București Nord, l-a acroșat, în frânare, fără a fi înregistrate victime.  Ca urmare a defecțiunii survenite, pasagerii au părăsit interiorul autovehiculului. În acest moment se lucreaza la eliberarea autoturismului de pe calea ferată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Articolul anterior

Plânge icoana părintelui Iustin Pârvu de la Mănăstirea Petru-Vodă (video)

Articolul următor

Bandă de tâlhari care acționa în Neamț, anihilată de polițiști! Șase indivizi periculoși au fost arestați!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *