ISSN 2457 - 3973

MESAJUL INSPECTORULUI ŞCOLAR GENERAL 5 OCTOMBRIE 2015 – ZIUA INTERNAŢIONALĂ A EDUCAŢIEI

În fiecare an, la începutul lunii octombrie, Şcoala  românească marchează o sărbătoare care a intrat deja în tradiţie Ziua Internaţională a Educaţiei. Este, de fapt, ziua tuturor celor care activează în Educaţie: profesori, învăţători, educatori, psihologi, consilieri şcolari, bibliotecari, laboranţi, pedagogi şcolari etc.
Ziua Mondială a Educaţiei reprezintă un simbol semnificativ al înţelegerii, conştientizării  şi aprecierii faţă de contribuţia pe care profesorii o au în  educaţie şi dezvoltare.  Această zi oferă ocazia de a atrage atenţia asupra rolului cadrelor didactice în societate. 
Anul şcolar 2014-2015, care s-a încheiat recent, a însemnat pentru Şcoala românească şi pentru Şcoala nemţeană o mai accentuată punere în valoare a preocupărilor de învăţare şi de formare. Numeroasele reuşite ale elevilor şi dascălilor nemţeni s-au configurat în cadrul olimpiadelor şcolare, al concursurilor artistice şi al competiţiilor sportive, care s-au organizat şi desfăşurat la nivel naţional şi internaţional.
Pentru aceste rezultate şi pentru calitatea deosebită a întregii activităţi instructiv-educative îi felicităm pe elevi şi vă felicităm şi pe dumneavoastră,  profesorii lor!
Astăzi, 5 octombrie 2015, în toate şcolile nemţene, se marchează un moment al bilanţului, dar şi al proiectelor pentru întregul an şcolar.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Educaţiei, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ vă doreşte Dumneavoastră, Oamenilor Şcolii Nemţene, sănătate, putere de muncă şi succes deplin în activitatea  pe care o desfăşuraţi!
 
La mulţi ani!
           
 
 
INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL,
Prof. dr. VIOREL STAN

Articolul anterior

Exercițiu tactic al ISU Neamț în Masivul Ceahlău

Articolul următor

Organizaţia de femei social-democrate are un vicepreşedinte la nivel central! Urmează filiala PSD Neamţ?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular