ISSN 2457 - 3973

Mihaela Marian, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Bălțătești

Duminică, 21 mai, în prezența colegilor social democrați din Neamț și a susținătorilor, Mihaela Marian și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Bălțătești.
În prezent consilier local la Tîrgu Neamț, Mihaela Marian este un om politic cu experiență și totodată a dezvoltat un bussines important.
Social democrații mizează pe experiența dobândită în mediul privat dar și în Consiliu Local al orașului Tîrgu Neamț și spun că Mihaela Marian va fi un bun primar al comunei Bălțătești. De altfel, Mihaela Marian nu este străină de problemele comunei Bălțătești, aceasta fiind născută în satul Valea Seacă,. Ea și-a propus să pună localitatea sa de suflet pe harta comunelor prospere din România.
„Mă bucur că mi-ați acordat toată încrederea. Vă voi demonstra că pot să duc până la capăt proiectul pe care l-am început. Mi-am depus candidatura la Bălțătești numai cu gânduri bune și frumoase și cu dorința de a face lucruri mari. Înainte de toate voi încerca să aflu toate problemele cetățenilor pe care le voi pune pe o pagină și voi face tot posibilul să le rezolv. Nu fac promisiuni deșarte”, a declarat Mihaela Marian, candidatul PSD Neamț la funcția de primar al comunei Bălțătești.
La depunerea candidaturii, Mihaela Marian s-a bucurat de un număr mare de susținători (consileri locali, județeni, activiști social democrați), printre care s-a numărat și senatorul Emilia Arcan.
„O susțin pe Mihaela Marian pentru că o cunosc de foarte mult timp, este membra noastră care a revenit la prima dragoste, PSD. Este o femeie puternică, știe ce vrea. A demonstrat de-a lungul carierei că a știut să facă administrație publică, a fost consilier local în Tîrgu Neamț, a fost președinte al OFSD pe zona colegiului 7, al OFSD pe Tîrgu Neamț și mai mult decât atât a fost și membru în Biroul Județean. Nu voi ezita nicio zi în această campanie să fiu alături de ea, să sprijin, să facem campanie așa cum știe femeia social democrată să facă o campanie pentru ca în final să și câștige”, a declarat în semn de susținere a candidaturii Mihaelei Marian doamna senator Emilia Arcan.
Alegerile pentru funcția de primar al comunei Bălțătești vor avea loc pe 11 iunie 2017.

Articolul anterior

Sâmbătă dimineață s-a produs un nou cutremur în Vrancea! Cel vineri seara a avut 4,7 grade pe Richter!

Articolul următor

Preşedintele Arsene, vizită inopinată la Pediatria Spitalului Județean Neamț! Ce a găsit aici?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *