NewsAllert :

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc: ”Până în luna septembrie DN15 trebuie să fie redat circulației!”

Senatorul Emilia Arcan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Neamț!?

Copii cu copii: 74 de minore din Neamț au devenit mame anul acesta!

Șoc în PSD Neamț! Emilia Arcan a demisionat din PSD Neamț!

Grupul de Inițiativă în Turism din Piatra-Neamț – acțiuni pentru promovarea serviciilor turistice

Candidatura lui Răzvan Cuc încinge spiritele în PSD Neamț! Și varianta ”Daniela Soroceanu” face implozie în partid!

Județul Neamț se apropie de pragul psihologic de 1.000 cazuri de COVID

Parlamentul a aprobat data alegerilor locale: 27 septembrie! Iată calendarul premergător votării!

Președintele Mugur Cozmanciuc anunță deblocarea lucrărilor pe drumul Bicaz – Poiana Largului! ”Astăzi s-a semnat contractul!”

Investiții pentru optimizarea infrastructurii de transport și creșterea calității vieții cetățenilor din Piatra-Neamț din fonduri europene

Trei autoturisme implicate într-un accident la Dulcești! Două persoane au rămas încarcerate!

Prefectul George Lazăr îl somează pe ministrul Sănătății să redeschidă urgent Spitalul Județean Neamț! PSD-ul din minister rezistă!

PSD Neamț își disprețuiește proprii membri! Candidat din Giurgiu la Primăria Piatra-Neamț!

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

  • 14 iulie 2020

ISSN 2457 - 3973

Ministrul lui Arsene, acuzat de subminarea activității Tarom

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, asumat de organizația PSD Neamț, este în aceste zile în centrul unui scandal legat de compania Tarom. Fosta directoare, demisă de Cuc, îl acuză pe acesta din urmă că ar fi recurs la demiterea ei după ce a refuzat ca în ziua moțiunii de cenzură să țină mai multe avioane la sol. Este vorba de avioane care ar fi trebuit să aducă la București circa 20 de parlamentari din Iași, Cluj sau Timișoara.

Astfel, prin lipsa celor 20 de parlamentari liberali, moțiunea de cenzură nu ar fi avut șanse să treacă.

Senatorul PNL Eugen Țapu Nazare a declarat, într-un comunicat de presă, că ministrul Răzvan Cuc ar trebui adus în fața Justiției pentru subminarea activității companiei Tarom.

”Recentele dezvăluiri apărute în spațiul public cu privire la încercările ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a impune ca toate avioanele companiei Tarom să rămână la sol în ziua votului pentru moțiunea de cenzură, creionează profilul un om slab, speriat și depășit de situație, capabil de orice pentru ca PSD să rămână la putere. Împiedicarea prin aceste metode a parlamentarilor din opoziție de a ajunge la București în ziua votului final, depășește orice logică și trece dincolo de granițele unei dispute politice, firești într-o democrație. Răzvan Cuc ar trebui adus în fața Justiției, pentru că deciziile sale, din fericire nepuse în practică, subminează în mod evident activitatea companiei Tarom.

Încă odată, PSD și Răzvan Cuc demonstrează că tratează instituții și companii ale statului ca pe propriile feude și încearcă să-și impună puncte de vedere care nu au nimic în comun cu funcționarea statului de drept. Astăzi, oricât de mult ar încerca Răzvan Cuc să nege că ar fi dat un asemenea ordin, declarațiile celor care  au avut curajul să i se opună, arată în mod clar contrariul.

PNL salută pe această cale decizia directorului companiei Tarom de a nu se supune unui asemenea ordin aberant venit din partea unui ministru care s-a făcut remarcat  doar prin ședințele foto și contracte rupte, teatral, în fața camerelor de luat vederi. În urma Guvernului PSD, care-și petrece ultimele zile la Palatul Victoria, rămâne, dincolo de dezastrul economic și social, trista amintire a unei găști care a dorit să confiște România”, a declarat, în comunicatul de presă, viceliderul grupului PNL din Senat, Eugen Țapu Nazare.

Articolul anterior

A murit bărbatul din Slobozia-Roznov! Și-ar fi dat foc la casă de supărare! (foto)

Articolul următor

Dan Barna și USR mențin România în brațele PSD doar pentru a-și maximiza scorul electoral

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *