ISSN 2457 - 3973

Mocanu a demisionat! Dr. Apostoaie, noul manager al Spitalului Județean Neamț! Angajații spitalului: ”E jale! Ne ducem de râpă!”

Florin Apostoaie este noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Numirea făcută de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, vine ca urmare a demisiei din funcție a lui Toader Mocanu.

Nu știm dacă Mocanu a demisionat (după doar 2 săptămâni de la numire) din motive medicale, așa cum ar vrea să se înțeleagă, sau i s-a cerut să demisioneze de către președintele Ionel Arsene.

Asta cu atât mai mult cu cât prefectul George Lazăr i-a ordonat lui Ionel Arsene să pună în fruntea spitalului un manager care provine din lumea medicală și nu ”un politruc”.

Angajații Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț sunt însă de părere că s-a mers din lac în puț, vorba românului.

Pe grupurile de watsapp de pe diverse secții sau prin mesaje, oamenii spun că situația nu se va îmbunătăți prea mult.

”Fetelor, ați auzit cine e noul manager? Dr. Apostoaie, de la Tg Neamț. E jale. Ne ducem de râpă!”, este unul dintre mesajele schimbate între angajații spitalului.

Vom vedea în perioada următoare cât mit și cât adevăr este în spatele acestor mesaje (unele dintre ele nu pot fi reproduse).

Evident că soluția numirii unui manager din lumea medicală, în aceste vremuri, este mult mai bună decât a unui om din afara sistemului.

Însă o soluție mult mai bună ar fi fost ca noul manager să fie chiar un medic al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Pentru că un cadru medical din afara nu cunoaște personalul, circuitele precum și lucrurile văzute și mai ales nevăzute.

Au existat chiar voci care spuneau că soluția cea mai bună ar fi fost numirea pe funcția de manager a doctorului Silviu Verzea care este medic militar. Adică o soluție ca cea de la Suceava unde s-au făcut diverse experimente politice cu rezultatele bine știute.

Mai remarcăm doar că actualul manager interimar, Florin Apostoaie, este al 7-lea manager în actualul mandat de președinte al CJ Neamț, a lui Ionel Arsene.

Articolul anterior

Testele Covid se fac de miercuri și la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

Articolul următor

Un individ a fugit din zona carantinată Suceava la Bicaz! Abia revenise din Anglia…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.