ISSN 2457 - 3973

Motociclist în vârstă de 19 ani, accidentat mortal de un autobuz în Piatra-Neamţ

Un motociclist în vârstă de 19 ani a fost accidentat mortal, luni, de un autobuz, în Piatra-Neamţ.

Potrivit primelor informaţii, autobuzul este al societăţii de transport Troleibuzul S.A. şi nu avea pasageri în momentul producerii accidentului.

„În jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamț. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Gârcina, efectua manevre de întoarcere a unui autobuz, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei. Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatului etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii vor continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Este al doilea accident mortal care s-a produs, luni, în Neamţ.

Şoferul unui autoturism a murit după ce a ieşit dintr-o staţie de carburanţi din Bozienii de Sus, fără să se asigure, şi a intrat în coliziune cu un camion.

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă la blocurile H1, H2, H3, H4, H5 de pe strada Piața 22 Decembrie din municipiul Piatra Neamț

Articolul următor

Manuel Iacob, candidat ADU pentru CL Piatra-Neamț: “Locuim într-un oraș deosebit și îmi doresc să aratăm tuturor asta”

4 Commentarii

  • Tânărul și-a făcut-o cu mâna lui și îmi pare nespus de rău că s-a pierdut așa…In plus,i-a făcut mari necazuri și soferului de autobuz,care deși se pare că e un om cu experiență experiență,efectiv nu l-a văzut pe copilul motociclist care venea cu o viteză mult peste limita admisă..De aceea în zilele de azi,vârstă de la care tinerii ar trebui să aibă dreptul de a conduce,e bine sa fie minim 20 ani.

  • De unde ai constatat tu ca avea viteza prea mare?. Dacă un idiot întoarce în fata ta fără sa se asigure e vinovat 100 la suta .

  • Cum să zici ca avea experiență șoferul de autobuz? Nesuferitul i a tăiat calea la motociclist, nu a acordat prioritate de dreapta și nu mi spune mie ca nu avea timp sa l vadă! Mulți șoferi de autobuz fac intenționat! Până și cei care conduc mașini șicanează în trafic motocicliștii! Și încă nu s a zis ce viteză avea…. Așa ca tine ți gura!

  • Ce tâmpit ! Dacă era copilul tău mai spuneai așa ceva ?
    Auzi experiență ! Normal ăștia de la autobuz , tirurile etc toți se cred regii șoselelor pentru ca au “experiență “
    Du-te bre și te culcă și nu mai vorbi de aiurea !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular