ISSN 2457 - 3973

Motociclist-kamikaze la Roman! Cu 178 km/oră şi fără mâini pe ghidon!

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe Drumul Național 2, în localitatea Traian, un tânăr, de 23 de ani, din Gherăiești, care conducea o motocicletă cu 178 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Având în vedere faptul că tânărul în cauză nu s-a conformat semnalelor luminoase și acustice ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie l-a urmărit.

„În continuare, tânărul și-a continuat deplasarea într-o manieră iresponsabilă, fiind surprins de polițiștii rutieri, în timp ce rula cu o viteză de 104 km/h, fără a ține mâinile pe ghidon. Întrucât conduita rutieră a motociclistului constituia un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, polițiștii rutieri au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Teribilistul a fost sancționată cu amendă, în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

Articolul anterior

Un tânăr s-a răsturnat cu maşina la Bălţăteşti

Articolul următor

Şoferi din Dolj şi Bucureşti, prinşi drogaţi la volan în Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *