ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, către Dragoș Chitic: ”Gazdă, partener și coleg!”

Conferința de presă organizată astăzi de PNL Neamț i-a avut la pupitru pe cei mai importanți vectori de imagine ai organizației: președintele PNL Neamț – deputatul Mugur Cozmanciuc și primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

A fost încă o dovadă că liberalii nemțeni au același drum, că nu mai există echipe separate în organizație iar asperitățile provocate între Cozmanciuc și Chitic, în urmă cu un an de zile, au fost netezite. Am mai putea completa că Mugur Cozmanciuc a avut dreptate și atunci.

Încercările din exterior (cu ajutorul unor pioni interni) de a dezbina organizația PNL Neamț au eșuat iar lucrurile au intrat pe făgașul normal. Inclusiv scrisoarea anonimă de un penibil absurd care s-a dorit a fi un cutremur pentru PNL Neamț însă a avut efectul invers!

O primă dovadă publică a venit la prezentarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, de la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, acolo unde peste 5.000 de liberali din tot județul Neamț i-au lăsat cu gura căscată pe Rareș Bogdan, Ludovic Orban și ceilalți lideri veniți de la centru.

Și la mitingul regional organizat la Iași, echipa PNL Neamț a fost cea mai numeroasă.

Evident, pentru toate acestea este un merit colectiv al tuturor președinților organizațiilor PNL din județ, a membrilor biroului permanent județean și nu în ultimul rând a primarului Chitic și a președintelui Cozmanciuc.

Astăzi, la conferința de presă, a venit o nouă dovadă a unității din PNL Neamț și a echipei Cozmanciuc – Chitic. Au fost o serie de amabilități deloc formale între cei doi, înainte de a intrat în miezul problemei.

Mugur Cozmanciuc a vorbit despre Dragoș Chitic ca despre ”o gazdă, parener și coleg” iar răspunsul primarului Chitic nu s-a lăsat așteptat, mulțumindu-i ”președintelui Mugur Cozmanciuc”. .

Prezența împreună a celor 2 nu pare deloc întâmplătoare: Mugur Cozmanciuc este și președinte interimar al organizației PNL Piatra-Neamț și l-a numit pe Dragoș Chitic, mâna sa dreaptă, pe funcția de secretar general al PNL Piatra-Neamț.

Este un mesaj extrem de clar și pentru membrii PNL Neamț dar și pentru susținătorii partidului că în partid se vorbește de echipă și nu de funcții.

 

Articolul anterior

PNL Neamț: Autostradă, spital regional și cadastrare gratuită cu fonduri europene!

Articolul următor

Gavrilescu (PMP Neamț): ”Ne punem sufletele la bătaie în această campanie electorală”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *