ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc: Echipa PNL va defini viitorul judeţului Neamţ pentru următorii 20 ani!

Președintele filialei PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a votat la Școala 10 Piatra-Neamț, acolo unde este arondat după domiciliu.

Liderul PNL a venit însoțit de o echipă numeroasă formată din primarul de Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, senatorul Eugen Țapu-Nazare, consilierii județeni Lăcrămioara Azoiței, Florin Hopșa și Valentin Stavarache, consilieri locali și membri ai partidului.

La ieșirea de la vot, Mugur Cozmanciuc a făcut un apel către toți nemțenii să meargă la urne, având în vedere că județul Neamț s-ar putea clasa la coada clasamentului național în ceea ce privește prezența.

“Am votat pentru o Românie normală, am votat pentru judeţul Neamţ, am votat pentru Moldova. Suntem împreună o echipă care va defini viitorul judeţului Neamţ pentru următorii 20 de ani. Să meargă toţi nemţenii la vot, suntem sub media naţională. Ne dorim ca mobilizarea electoratului din judeţul Neamţ să fie exemplară pentru ca atunci când cerem de la Bucureşti, să şi oferim. Să facem ceea ce avem dreptul să facem conform democraţiei şi Constituţiei, adică să meargă la vot”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Read Previous

Președinta PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise: ”Am votat cu gândul la bunăstarea românilor!”

Read Next

Fostul prefect George Lazăr, la Bicaz: ”Am votat pentru o țară cu autostrăzi și spitale moderne!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *