NewsAllert :

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Suspiciuni de crimă în Neamţ! Un bărbat şi-a ucis vecinul!

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc îi trimite pe parlamentari la popor! ”Sunt datori să îl demită pe Ponta!”

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ le-a cerut, luni, tuturor parlamentarilor din judeţele Moldovei să voteze moţiunea de cenzură de demitere a Guvernului.
Liderul PNL Neamţ a declarat că ”parlamentarii din judeţele Moldovei sunt datori în faţa electoratului să îi retragă sprijinul politic lui Victor Ponta”.
”Moţiunea de cenzură a PNL reprezintă, de fapt, oglinda nemulţumirii electoratului faţă de actuala guvernare. În calitate de parlamentar ales de locuitorii acestei zone, rog parlamentarii actualei Coaliţii de guvernare aleşi în circumscripţiile din estul ţării să dea dovadă de responsabilitate, să respecte electoratul şi să voteze moţiunea de cenzură”, a declarat deputatul PNL Mugur Cozmanciuc.
Parlamentarul susţine că actualul premier nu îi mai reprezintă pe locuitorii Moldovei.
”Deşi beneficiază de prezumţia de nevinovăţie ca orice cetăţean român, totuşi Victor Ponta nu a dat dovada de respect faţă de electorat prin renunţarea la funcţia de premier. Cu alte cuvinte, Victor Ponta nu este un simplu cetăţean, este un reprezentant de vârf al electoratului, ce trebuie să fie un exemplu de comportament şi de decizie politică. După cum putem vedea, nu a fost şi nu este cazul! Comportamentul lui Victor Ponta poate fi îndreptat de actuala Coaliţie de guvernare şi, în special, de PSD care ar trebui, în ceasul al doisprezecelea, să arate că îşi respectă electoratul şi să îi retragă sprijinul politic lui Victor Ponta”, a apreciat deputatul liberal.
Mugur Cozmanciuc a cerut PSD să se gândească la oameni şi mai puţin la interesul său, ”acela de a rămâne cu orice preţ la guvernare”.
”Locuitorii Moldovei nu vor să fie guvernaţi de jocuri politice, ci de politicieni responsabili care îşi îndeplinesc promisiunile”, a precizat preşedintele PNL Neamţ.
Cozmanciuc a acuzat actuala guvernare că nu a investit nici un leu în infrastructura acestei regiunii.
”A promis autostrăzi, dar a făcut doar desene, a promis că va construi un spital regional, dar nu a făcut-o, a promis că va reabilita infrastructura  învăţământului, însă nu s-a ţinut de cuvânt. Toate aceste sunt şi ele motive temeinice pentru ca parlamentarii arcului guvernamental din Moldova să dea un vot de blam actualului Executiv”, a mai spus deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

Articolul anterior

Farmacie vs. farmacist!

Articolul următor

Vot pe 8 milioane de euro! Blochează consilierii investiţiile de la Apa Serv?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *