ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (PNL): Nemțenii au arătat că vor să fie RESPECTAȚI!

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, consideră că votul acordat, duminică, de nemțeni, demonstrează că aceștia doresc să fie respectați.

Parlamentarul a mulțumit tuturor românilor care au ieșit la vot, indiferent de locul unde au fost sau cu cine au votat. Președintele PNL Neamț a ținut să le mulțumească mai ales nemțenilor care au votat cu Klaus Iohannis.

”Votul românilor de duminică, 10 noiembrie, ne arată că își doresc în continuare ca România să fie condusă de un președinte responsabil, care luptă pentru drepturile lor, pentru țară. Vreau să le mulțumesc românilor care au ieșit la vot, indiferent unde s-au aflat, că și-au exercitat dreptul democratic de a decide cine va fi cel care va conduce destinele țării în următorii 5 ani. Totodată, vreau să le mulțumesc nemțenilor care au ales, în mod covârșitor, ca împreună cu președintele Klaus Iohannis să schimbăm modul în care se face politică în județul Neamț. Prin votul lor de duminică au arătat că își doresc să fie respectați și conduși de niște politicieni care dau dovadă de responsabilitate și nu conduc doar pentru anumite grupuri de interese. Am încredere că în turul al doilea al alegerilor prezidențiale și mai mulți nemțeni vor ieși la vot și vor vota, din nou, pentru o Românie Normală, pentru a pune umărul la dezvoltarea Neamțului și a zonei Moldovei”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Klaus Iohannis a câștigat alegerile din județul Neamț cu 36,31% din totalul voturilor valabil exprimate.

La o distanţă de peste 10 procente se clasează PSD Neamţ, cu 26,08%. Este cel mai mic scor obţinut în ultimii ani de social-democraţi semn că este nevoie de o reformă şi în organizaţia nemţeană.

Dan Barna este pe locul al treilea cu 12,02% iar ”independentul” Mircea Diaconu a întrunut 11,00%.

Ceilalţi candidaţi au însumat 14,59%.

În judeţul Neamţ, prezenţa la vot a fost de 42,83%.

 

Articolul anterior

Jumătate din municipiul Piatra-Neamț rămâne 2 zile fără apă pe 13 noiembrie 2019

Articolul următor

Roznovean condamnat la 9 ani pentru viol, ”săltat” de polițiști

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.