ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Secțiile ATI și spitalele suport Covid, modernizate cu fonduri europene. Guvernul a alocat 50 milioane euro!”

”Secțiile ATI și spitalele suport Covid care folosesc intensiv terapie cu oxigen din sistemul sanitar de stat se vor moderniza de urgență prin lucrări și echipamente decontate din fonduri europene”, a declarat, joi, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.
”Durerea după tragedia de la Piatra Neamț nu a trecut. Ne rugăm în continuare pentru sufletele victimelor. Dar este nevoie și de măsuri, pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete. Care încep să fie luate. Guvernul condus de PNL a alocat în acest sens 50 milioane euro prin Facilitatea de finanțarea REACT- EU (Inițiativa europeană pentru investiții ca reacție la Coronavirus) din Programul operațional Infrastructură mare 2014-2020”, a declarat Cozmanciuc.
Președintele PNL Neamț a adăugat că a fost adoptat un Memorandum care va permite decontarea din aceste fonduri a investițiilor menite să crească securitatea la incendiu în spitalele care prezintă un risc sporit atât prin suprasolicitarea rețelei electrice, cât și prin concentrația mărită de oxigen în incintele medicale unde se administrează oxigen cu scop terapeutic.
”Sănătatea noastră și a celor dragi este foarte importantă!”, a subliniat Mugur Cozmanciuc.

Articolul anterior

Percheziții în Piatra-Neamț la suspecți de contrabandă cu țigări

Articolul următor

Pieton accidentat mortal la Roman, joi seara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *