NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (PNL): Soluția pentru stabilitate sunt alegerile anticipate!

Moțiunea de cenzură a PNL poate fi un prim pas pentru declanșarea alegerilor anticipate, a declarat, joi, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț. Acesta susține că evenimentele din ultima vreme ne arată clar faptul că singura soluție viabilă pentru a avea o majoritate politică legitimă o reprezintă declanșarea înainte de termen a alegerilor parlamentare.

”Fac apel la toate forțele politice din Parlament, precum și la parlamentarii de bună credință din toate partidele coaliției de guvernare, pentru realizarea unui consens politic în vederea pregătirii alegerilor parlamentare anticipate. Acest lucru presupune, printre altele, adoptarea legii alegerilor generale și a legii votului prin corespondență. Aceste schimbări vor face posibilă exercitarea dreptului fundamental al românilor de a-și alege liber și transparent reprezentanții în Parlament, un drept refuzat și negat de către PSD la alegerile prezidențiale și care a pus în pericol statul de drept”, a declarat liderul PNL Neamț.  

Mugur Cozmanciuc a apreciatcă singura soluție ”cinstită, transparentă și firească” de ieșire din criza politică este întoarcerea la urneprin alegerile anticipate.

”Românii, prin votul lor, vor da soluția corectă, al cărei prim pas a fost făcut la alegerile din 16 noiembrie 2014”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

 

(G.A.)

Articolul anterior

Central Plaza – singurul vinovat de tragedia cu 3 morți de la Felești! Pentru drumul prost nu răspunde nimeni?

Articolul următor

A fost prins șoferul care a accidentat cele 2 eleve! Avea permisul suspendat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *