ISSN 2457 - 3973

Nemțeanul care participă la nunta celui de-al treilea om din România!

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților se însoară, pe 4 iulie, pentru a doua oară. Petrecerea va avea loc într-un cadru luxos, la Palatul Snagov. Pe lista de invitați sunt circa 300 de persoane, nu foarte multe dat fiind numele mirelui.

La stabilimentul unde va avea loc petrecerea se ajunge doar cu barca. Cel mai ieftin meniu pentru cine dorește să facă o petrecere acolo este 85 de euro de persoană la care se adaugă alți 20 de euro pentru băutură. Peste toate, chiria restaurantului costă 5.000 de euro pe noapte. Așadar, o nuntă exclusivistă pe care toată lumea o vede doar în filme. ARSENE IN PICIOARE2

Invitaţii sunt unul şi unul din lumea politicii, a sportului şi din lumea mondenă. Pe lista de invitați se află și un nemțean, bun prieten cu al treilea om din stat. Este vorba de deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț care va merge, în această seară, de la ora 20.00, alături de soție, pentru a le spune ”Casă de piatră” celor 2 miri.

Ionel Arsene a confirmat pentru newsallert.ro că va fi prezent la petrecere dar nu a dorit să dezvăluie care este darul de nuntă pentru Valeriu Zgonea și soția sa.

Articolul anterior

Promisiuni că pacienții nu vor mai așteapta cu orele la urgența Spitalului Județean! Tu crezi asta?

Articolul următor

Vreme bună pentru plajă! Ştrandul din Piatra-Neamţ, luat cu asalt de pietreni!

4 Commentarii

  • Care este stirea senzationala? Eu am fost aseara la o nunta la care nu a participat nicio personalitate, mi se pare mai interesant’

  • este clar pentru prima oara valorile de acelasi fel se atrag si nu se resping.zgonea un pacalici politic national arsene unul local.au acelasi nivel de cultura generala nu stiu daca zgonea face sex in sosete ,ar fi culmea si mult prea mult.lasand gluma la o parte, cred ca acesti oameni nu mai au pic de ratiune.dupa ce ca faci amor cu fatuca de la cabinetul tau de gura lumii si de frica razbunarii o ei de nevasta.lui nichita nu ia mers figura si s-a ales cu un dosar penal.in ce lume mai traim daca amantele sunt luate cu totul la parlament iar in hotelurile puse la dispozitia parlamentarilor in mare parte sunt bordeluri.o clasa politica de desmat si fara bun simt.

  • de ce protejati pe cei cu functii iar pe cititori ii alungati de la comentarii.

    • Pe cine am alungat? Toate comentariile care nu contin expresii injurioase sau calomnii sunt publicate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *