ISSN 2457 - 3973

NEWSALLERT.RO!!! 14.000 DE CITITORI UNICI ÎN PRIMA SĂPTĂMÂNĂ DE LA APARIȚIE!!!

 

Aproape 14.000 de cititori unici a avut www.newsallert.ro în prima săptămână de la apariție, respectiv 30 mai – 5 iunie 2015, potrivit datelor oficiale ale google.com/analytics! Articolele noastre au fost citite de peste 25.000 de ori! Zeci de cititori au reacționat direct și au trimis comentarii care au fost postate la materialele publicate de noi.

Cititorii noștri sunt în majoritate locuitori ai județului Neamț dar au fost cititori  din toate colțurile lumii, semn că nemțenii plecați peste hotare sunt interesați de știrile din Neamț. Am avut vizualizări și reacții din Italia, Anglia, Spania, Germania,Franța, Belgia, Olanda, SUA dar și din țările asiatice. De asemenea, suntem citiți și din marile orașe ale României, inclusiv din București, pentru că județul Neamț a fost întotdeauna unul special!

ziare2

Sunt cifre record pentru o publicație nouă care concurează de la egal la egal cu alte ziare on-line ce au în spate experiență și notorietate în mediul on-line și chiar sunt dublate de ediții printate.

Corect și onest, publicația www.newsallert.ro va căuta să își îndeplinească menirea, aceea de a veni în fața cititorilor cu știri corecte, concrete și rapide, pentru ca oamenii să fie informați în mod real despre viața socială, politică, administrativă și culturală a județului Neamț.

Ne bucurăm că suntem o publicație vie, că cititorii noștri deja sună la redacție pentru a semnala diverse probleme sau știri. Le mulțumim pentru acest lucru și le transmitem că ei sunt cei care contează cu adevărat! Le mulțumim și colegilor de la publicațiile concurente pentru că, după doar o săptămână de existență, ne consideră un concurent puternic atât prin faptul că am avut primii știrile importante dar și pentru exclusivitățile care au atras mii de cititori. Mulțumim de asemenea reprezentanților administrației publice, politicienilor și tuturor celor care au apărut în materialele noastre publicistice pentru că au avut reacții, oricare ar fi fost ele. Mulțumim colaboratorilor noștri, cu o mențiune specială pentru profesorul Dumitru Nastasă, toxicolog/farmacolog cu peste 40 de ani de experiență, și care a acceptat provocarea de a semna rubrica ”Otrava din farfurie”. Avem și alte nume importante ale comunității care au ales să facă parte din echipa newsallert.ro mai ales că vom dezvolta rubrici noi.

Ne întoarcem către cititorii noștri, cărora cu respect le transmitem că mulțumirile noastre pentru ei se vor concretiza zi și noapte, 365 de zile pe an, prin știri, reportaje, anchete obiective, imparțiale, echilibrate și rapide!

 

Cu stimă,

Gabriel APETRII

 

Articolul anterior

Prima reacție a șefului PSD Neamț cu privire la situația din CJ! Vezi pe cine susține Arsene!

Articolul următor

Poftiți în Ștrand! Intrarea costă 1 leu, bazinele au apă, grătarele sunt încinse!

4 Commentarii

  • Felicitări! Asteptam cu interes noi știri
    din Neamt

    • Vă mulțumim!

  • Felicitari. Probabil ca o sa depasiti nr. de 14000 daca o sa prezentati stirile in mod obiectiv ca pina acum si nu distorsionat, dupa interesul unuia sau altuia. Nu uitati, interesul cititorului inainte de toate! Felicitari inca odata si la mai mare!

    • Vă mulțumim și vă asigurăm de faptul că suntem doar în slujba cititorilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular