ISSN 2457 - 3973

Nicolae Ciucă şi George Lazăr, vizită la societatea Kober. „Susţinerea mediului privat este esenţială!”

Preşedintele PNL şi al Senatului, Nicolae Ciucă, a vizitat, luni, societatea Kober.
Alături de acesta a fost preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, primarul Andrei Carabelea, senatorul Eugen Ţapu Nazare şi deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu, precum şi alţi liberali nemţeni.
„Am vizitat, ieri, alături de președintele PNL și al Senatului României, Nicolae Ciucă, societatea Kober. Cu un capital 100% nemțean, societatea este un etalon al industriei de vopseluri din România, dar a dezvoltat cu succes și o divizie pentru centrale termice. Nicolae Ciucă a rămas impresionat de investițiile care s-au realizat aici dar și de performanța de care dă dovadă, de ani de zile, societatea Kober. Noi, PNL, suntem convinși că susținerea mediului privat este esențială pentru a dezvolta țara. Iar societatea Kober este o dovadă vie în acest sens.
Investițiile reprezintă o prioritate pentru PNL, dar și pentru mine ca viitor președinte al Consiliului Județean Neamț. Astfel, vom avea locuri de muncă bine plătite iar economia locală se va dezvolta și va susține, la rândul său, dezvoltarea altor afaceri”, a declarat preşedintele PNL Neamţ şi candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, George Lazăr.
Articol realizat la comanda PNL Neamţ, CMF 21240015

Articolul anterior

Primarul Carabelea, adevărul despre lucrările pe coridorul de mobilitate B-dul Traian – B-dul Decebal

Articolul următor

Panaite Vasile (PUSL): Ca primar al municipiului Piatra-Neamţ voi înfiinţa Clubul Seniorilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular