NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Nicu Chirilă: ”Presiuni exercitate de Prefectură pentru demiterea mea!”

Nicu Chirilă a reacționat împotriva deciziei conducerii Prefecturii Neamț de a-l demite din funcția de primar al comunei Ruginoasa și susține că asupra sa au fost ”presiuni exercitate cu rapiditate pentru eliberarea din funcție”. Totodată, Chirilă susține că nu a primit ordinul de demitere, că a aflat de la jurnaliști despre această decizie dar că în comună ar fi fost distribuit ordinul prefectului.

”Noaptea trecută, în jurul orei 1, am aflat că am fost revocat din funcția de primar al comunei Ruginoasa, Neamț. Am aflat asta de la câțiva jurnaliști care m-au contactat pentru a-mi cere părerea și NU pe cale oficială. Nici până la acest moment (joi, ora 15.45) nu am primit ordinul, deși alte persoane au deja acest document și s-au ocupat să îl distribuie în comună, către cetățeni. Cum așa? Vă las pe dumneavoastră să judecați…”, a declarat Nicu Chirilă.

Fostul primar susține că a comunicat Prefecturii poziția sa cu privire la dosarul în care a fost judecat și spune că va urma toate căile legale pentu a-și dovedi nevinovăția.

”În baza ordinului emis de prefectul județului Neamț, nu mai sunt primar al comunei Ruginoasa. Cele 3 imagini (vezi foto jos) exprimă poziția mea oficială, pe care am comunicat-o și Prefecturii Neamț în data de 7 mai. Se pare că nu a fost luată în considerare absolut deloc. Eu voi urma toate căile legale pentru a-mi dovedi NEVINOVĂȚIA. Dumneavoastră, cetîțenii pe care i-am servit cu respect și dragoste în toți acești ani, meritați să știți adevărul. O simplă vizită în liziera de salcâmi vă poate dovedi cu ochiul liber cine are dreptate. Fapta pentru care sunt condamnat NU a adus niciun prejudiciu comunității noastre, nu este ilegală și tot ce a produs a fost o regenerare a perdelei de salcâmi, în perioada respectivă. Nicidecum o defrișare cu rea-voință”, a adăugat Nicu Chirilă.

În final, Nicu Chirilă și-a exprimat speranța că ”în România și în Europa există cu adevărat dreptate și onestitate” și a subliniat că va merge ”până la capăt” pentru a-și dovedi nevinovăția.

Pentru cine dorește să afle despre motivul invocat de Prefectură pentru a-l demite pe Nicu Chirilă, materialul poate fi citit aici

Interesantă este însă scrisoarea trimisă sub semnătură de Nicu Chirilă către Prefectură pe care o puteți citi mai jos:

Articolul anterior

Județul Neamț, pepinieră pentru viitorul artei românești! Iată rezultatele olimpicilor nemțeni!

Articolul următor

Cinci mii de liberali nemțeni, prezenți la întâlnirea cu Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *